ben 24bin tl ye hatasız garaj arabası 52 binde 2004 pacific bora aldım... millet kaça aldın 17 18 e mi deyince deli oluyorum
valla kardeşim afedersin ortada böyle o kadar mal herifler varki ne arabadan ne donanımdan ne değişenden boyadan anlarlar piyasadan bihaber bide fiyat vermezlermi böyle düşük düşük..
Geçende arkadaşın Jetta sını satıcaz bakmaya geldiler araba 2007 midline + Comfortline jant + lpg + 82 binde 2 parça boyalı çiçek gibi araba 32.500 falan diyor eleman geldi yanındada gevşeğin birini getirmiş beyfendi diyorki arabanın ederi 26 ymış
orda o almış burda bu satmış hikaye anlatma getir 26 ya bu arabanın aynısından aynı durumda 1 er lira cebinize koyacam dedim neye uğradıgını şaşırdı bana pert arabaları ornek gösteriyor sen çok cahılsın kardeş sana araba satamayız dedim bi hışımla gittiler...
Arabayıda Cuma günü sattım başkasına 32.700 e alan adam 2 çuvalda fındık hediye verdi bana
demem oki bilen adamla araba muhabbeti yap öyle ölücü mezarcı takımıyla hiç muhabbete girme kendi sinirini bozarsın.