Gönderen Konu: izmir ve civarinda usta  (Okunma sayısı 11433 defa)

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
Ynt: izmir ve civarinda usta
« Yanıtla #28 : 01 Aralık 2011, 23:35:28 »
hocam izmirde var tanıdık tamirciler geldiğin zaman yardımcı olurum  ;)

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 01 Aralık 2011, 23:50:22 »
hocam izmirde var tanıdık tamirciler geldiğin zaman yardımcı olurum  ;)

hasan abiye yönlendirmeyi düşünüyorum arkadası :)
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 02 Aralık 2011, 00:01:53 »
hasan abiye yönlendirmeyi düşünüyorum arkadası :)
aynen olabilir işçilik olarak sorun çekmez diye düşünüyorum

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 02 Aralık 2011, 00:37:50 »
aynen olabilir işçilik olarak sorun çekmez diye düşünüyorum

evet.. golf 3 sahıbı hem oda. mustafa abıde golf 3 sahıbıydı gerekenı yaparlar dıye dusunuyorum..

Çevrimdışı kaanvolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 02 Aralık 2011, 00:39:11 »
bızım araclardan anlayan usta pek yok dostum sen nıe aracının bakımlarını oralarda yapmıyorsun.?

TR deki gibi ilgilenen usta yok maalesef, ayrica burda fistik gibi arabalari(7- 8 yasinda)  bile hurdaya cikartiyorlar. Daha gecen sene kuzenimin 2001 megane marka aracinda 800 euroluk hasar cikti araci hurdaya cikardik cünkü degeri 1000 euroydu.Standart Mk3 lerin degeri 300 ile 2000 euro arasinda.  Sözün özü TR deki ustalik burda yok, ugrasan yok, araclarin madden degeri yok :)  

Çevrimdışı kaanvolkan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 02 Aralık 2011, 00:41:55 »
evet.. golf 3 sahıbı hem oda. mustafa abıde golf 3 sahıbıydı gerekenı yaparlar dıye dusunuyorum..

Aracin motorunu yüreyini baktirmak istiyorum ama büyük bir problemi yok sadece hazir TR ye kadar gelmisken yapilacaklar yapilsin boyasi badanasi olsun, ben ögrenci olarak almanyadayim yani 22 yasinda geldim almanyaya simdi alman plakali aracla sanayiye gidince öpmece adet oldugu icin güvenebilecegimiz sizlerin tanidigi birileri olmasi acikcasi alamanci muamelesi yapmamasi benim icin önemli tabiki

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 02 Aralık 2011, 00:46:01 »
TR deki gibi ilgilenen usta yok maalesef, ayrica burda fistik gibi arabalari(7- 8 yasinda)  bile hurdaya cikartiyorlar. Daha gecen sene kuzenimin 2001 megane marka aracinda 800 euroluk hasar cikti araci hurdaya cikardik cünkü degeri 1000 euroydu.Standart Mk3 lerin degeri 300 ile 2000 euro arasinda.  Sözün özü TR deki ustalik burda yok, ugrasan yok, araclarin madden degeri yok :)  

eskı arabayla ugrasmıyolar dıyosun :)) dogrudur. burda ılgılenecek usta bulursunda ısını duzgun yapacak usta o kadar cok yok malesef sadece volkswagen olarak demıyorum.

bızım hasan abı ve mustafa abı var onlara bı ugrarsın yardımcı olurlar sana.

golflerın pıyasının ole oldugunu duymustum amcamla dalga gecmıstım hatta oda golf 3 varyant la gelıyor turkıyeye amca 300 euroluk arabayla gelıyon deyıp duruyodum :)

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 02 Aralık 2011, 00:49:02 »
Aracin motorunu yüreyini baktirmak istiyorum ama büyük bir problemi yok sadece hazir TR ye kadar gelmisken yapilacaklar yapilsin boyasi badanasi olsun, ben ögrenci olarak almanyadayim yani 22 yasinda geldim almanyaya simdi alman plakali aracla sanayiye gidince öpmece adet oldugu icin güvenebilecegimiz sizlerin tanidigi birileri olmasi acikcasi alamanci muamelesi yapmamasi benim icin önemli tabiki

yaparlar mı yaparlar sasırmam yanı :) sanayı esnafı bu :)

sonucta ızmırlısın neyın nerde oldugunu bılıyosun aracınıda az cok tanıyosun hasan abı ve mustafa abı ıyı ınsanlar. ben ılk hasan abıyle tanıstım sans eserı dukkanın onunden gecerken arabasını gordum olelıkle tanıstım ıyı bırısı gerekenı yapar yanı yardımcı olur sana..