Benimde gelme ihtimalim var kesin olmasada ama simdi nasil olcak herkes kendi mangalini mi getrck kenidn pisir kendin ye tarzi mi olcak nasil olcak
tamam saat 10 iyimi kavacık otobüs durakları
aynen bende mangal kömür hazırda. birde semaveri olan varsa getirsin yoksa ben çaydanlık getirip mangalda yapıcam çaysız olmaz yemek yemeyelim gerekirse..... çay içelim
10,20 yapalım sunu bız 9,30 da toplanıcaz dıyoruz ama hiçbir zaman toplanmıyor tecrübeliyim bu konuada on on beş dakıka mutlaka rötar oluyor
saati biraz daha erkene alsak daha iyi olur bence saat 10 ümraniyede olunacak gibi toplanmak daha mantıklı hem yer ve daha cok zaman gecirmek acısından bu sadece fikir
abi yemek muhabbetinize valla iştahım kabardı görende kırklıktan çıkmış sanar yahu
tamam bana uyar ozaman buluşma saat avrupa yakasındakıler 09,15 yapalım 45 dakıkada gelebiliriz ..
9:15 yapıyorsan solemıceksınkı herkez 9 sanıp en geç 9 :15 te gelsın şimdi 9:15 dedın yıne 9:30 a sarkıcak bulusmanız :D:D
kısmet kardeşim aksilik çıkmazsa gelirim ama söz vermiyorum benim çılgınlığımı forum bilir ( düğüne bi kaç saat kala gelmiştim vag buluşmasına ) :D:D[/quote ]
1) arda_862) CoX_BoY (2)3) cnr_mk1 - (Caner)4) rsb5) DeJaVu236)tech_00 (Berk)7)AG04638- nizam9)HecctoR (Murat)10-MUKADDER11-chemisamet (samet) 12- sheker ( caner )