Gönderen Konu: 11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )  (Okunma sayısı 84307 defa)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
tamam emrah olur saat 09,00 da AVRUPA yakası arkadaşlar buluscaz..
Honda cem in önünde buluşup gelıriz 45 dk kadar sonra kavacıkta oluruz ordan toplu sekılde mekana geçeriz..
avrupa yakası kavacıkta saat 9:00 da buluşacaklar saat 10:00 da ümraniyete toplu bir buluşma olacak diye netleştiralim mi ?

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
abi yemek muhabbetinize valla iştahım kabardı görende kırklıktan çıkmış sanar yahu  ;D ;D ;D

Çekmeköyü hatırla abii. :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Canavoz-Fatih bilal-Altan hadi beyler liste kalabalıklaşsın...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı sheker_

• Old School
    • Profili Görüntüle
ben belki 2 araç gelebilirim. yarın belli olur

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
Canavoz-Fatih bilal-Altan hadi beyler liste kalabalıklaşsın...
:tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

ve vr6 yücel abi de gelebilir kandırmaya çalısıyorum şimdilik :)

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
güzel olur ..

Çevrimdışı cnr_mk1

• Profili Görüntüle
ben de bi golf 4 getirebilirim arkdasıma söyledm bugün iş durumuna göre haber verecek.

Çevrimdışı AG0463

• Kişisel Mesajımı da PM atıyım oldu olucak.
    • Profili Görüntüle
12ye doğru katılabilicem anca sanırm aranıza o yuzden bi gönüllü kaybolma riskine karşılık bana telefon numarasını ozel mesaj ile atarsa o gun beni kurtarır bende mutlu olurm :D:D
GTD

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
aynen bende mangal kömür hazırda. birde semaveri olan varsa getirsin yoksa ben çaydanlık getirip mangalda yapıcam :D çaysız olmaz  yemek yemeyelim gerekirse..... çay içelim :D :D
Çay lazımsa ben getirebilirim çaykur mu olsun doğuş mu?
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
mukadder arkadaşımızla irtibata geç :)
12ye doğru katılabilicem anca sanırm aranıza o yuzden bi gönüllü kaybolma riskine karşılık bana telefon numarasını ozel mesaj ile atarsa o gun beni kurtarır bende mutlu olurm :D:D

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
iki dk girmedik kaç sayfa atmış birden muhabbet :) arkadaşlar 9 sabit dedik c.bag honda  buluscaz ... en fazla 15 dk beklenir 9,15 kavacıga kalkıs ...  05399794120 telefonum ... bi aksilik olcak olan ben yoldayım 5 dk geliorum dicek olan kaydetsin :) bulabilirsem bi tane  mangal olcak dukkanda bende onu  getiririm  ... cumartesi aksam sayımız kesinleşince ona göre duzenlemeler yaparız ... tabak çanak plastik olarak temin edilir .. sadece maşa , bıçak ve orta boy kap gerekebilir salata ve pişenler için ...

Çevrimdışı sheker_

• Old School
    • Profili Görüntüle
:tamamdir :tamamdir :sevgi: :sevgi:

ve vr6 yücel abi de gelebilir kandırmaya çalısıyorum şimdilik :)

etkinliğin olmazsa olmazı gelsin tabi yiğenimizide alsın

Çevrimdışı sheker_

• Old School
    • Profili Görüntüle
Çay lazımsa ben getirebilirim çaykur mu olsun doğuş mu?

çaykur forever:D

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
aynen haklısın reha...
iki dk girmedik kaç sayfa atmış birden muhabbet :) arkadaşlar 9 sabit dedik c.bag honda  buluscaz ... en fazla 15 dk beklenir 9,15 kavacıga kalkıs ...  05399794120 telefonum ... bi aksilik olcak olan ben yoldayım 5 dk geliorum dicek olan kaydetsin :) bulabilirsem bi tane  mangal olcak dukkanda bende onu  getiririm  ... cumartesi aksam sayımız kesinleşince ona göre duzenlemeler yaparız ... tabak çanak plastik olarak temin edilir .. sadece maşa , bıçak ve orta boy kap gerekebilir salata ve pişenler için ...