Gönderen Konu: 11 Aralık 2011 vwtr istanbul buluşması ne dersiniz ? ( ÜMRANİYE MESİRE ALANI )  (Okunma sayısı 84324 defa)

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
sen bişiler bul :) anlarsın bu işlerden :)
Benim gelip gelmeyeceğim belli değil bile , ikinci bir mekan bulun işte kapalı,yagmur çok yagarsa oraya geçersiniz yakınlarda öyle bir yer varsa orda devam edersiniz , sonra bir anda yagmur bastırır falan iletişimde sıkıntı olur  ;D
ADK

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
geliceksin kaçmak yok gs de kazandı sözünde dur .  ;D ;D ;D ;D
Benim gelip gelmeyeceğim belli değil bile , ikinci bir mekan bulun işte kapalı,yagmur çok yagarsa oraya geçersiniz yakınlarda öyle bir yer varsa orda devam edersiniz , sonra bir anda yagmur bastırır falan iletişimde sıkıntı olur  ;D

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
geliceksin kaçmak yok gs de kazandı sözünde dur .  ;D ;D ;D ;D
Bir işim var abi ona  göre ayarlıcam gelmek için elimden geleni yapıcam ama  :tamamdir
ADK

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
iy bakalaım :D    :t :t :t :t :t :t
Bir işim var abi ona  göre ayarlıcam gelmek için elimden geleni yapıcam ama  :tamamdir

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
yakında ikea var oraya kayarsınız.. veya ümraniye carrefour
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
nasip :)
yakında ikea var oraya kayarsınız.. veya ümraniye carrefour

Çevrimdışı mukad

• 2011 dsg
    • Profili Görüntüle
yakınlarda ikea,meydan. carrefour, var yagmur yagsada sıkıntı olmaz 

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
yakınlarda ikea,meydan. carrefour, var yagmur yagsada sıkıntı olmaz 
Meydanın kapalı otopark müsait değil buluşmaya , ama carrefour olur daha önce çok yaptık orda
ADK

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
evet carrefour uygundur bencede ...

Çevrimdışı mukad

• 2011 dsg
    • Profili Görüntüle
mangal yanıp etler tavuklar sucuklar biberler domatesler pişene kadar açlıktan ölmemek için herkes gelirken bence açma pogaca börek alsın kendine göre orda zaten ne alınacagına karar verilir para toplanır carrefourdan erzaklar alınır mangallar kaç tane var bilmiyorum ama bende mangal ızgara var kömür alıcam çay demlemek için semaver baktım ama bulamadım bugun akşam ümraniye taraflarına bakıcam bulursam alıcam

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
aynen ben bişiler atıştırrıp gelicem zaten:) mangal sende cox_box ta ve caner arkadaşımızda var
tam liste kaç olduk bilmiyorum ama sanırım17 kiş civarındayız. yağmur yağsada problem olmıcaktır,ama çok sert şekilde yağmur yağarsa benim için iyi olmicak cabrio su alabilir  ;D ;D ;D ;D ;D
mangal yanıp etler tavuklar sucuklar biberler domatesler pişene kadar açlıktan ölmemek için herkes gelirken bence açma pogaca börek alsın kendine göre orda zaten ne alınacagına karar verilir para toplanır carrefourdan erzaklar alınır mangallar kaç tane var bilmiyorum ama bende mangal ızgara var kömür alıcam çay demlemek için semaver baktım ama bulamadım bugun akşam ümraniye taraflarına bakıcam bulursam alıcam

Çevrimdışı ilker mk2

• Profili Görüntüle
17 kişi olarak saymayın bence cunku kafadan 15 arac var zaten genelde arkadaslarımızda merak ediyo yanımızda bir iki kişide getirebiliyoruz kişi listesi yaparken bunuda göz önunde burmalıyız bence
saygılar...

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
haklısın ilker ..
17 kişi olarak saymayın bence cunku kafadan 15 arac var zaten genelde arkadaslarımızda merak ediyo yanımızda bir iki kişide getirebiliyoruz kişi listesi yaparken bunuda göz önunde burmalıyız bence
saygılar...

Çevrimdışı predator

• Profili Görüntüle
Ben mangalımı etimi alıp gelcem. Allah göstermesin yolda felan kalırsam kaldıgım yerde yaparım mangalı artık :)