Gönderen Konu: bu gün başıma gelen birşey :)  (Okunma sayısı 13025 defa)

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
Ynt: bu gün başıma gelen birşey :)
« Yanıtla #14 : 03 Aralık 2011, 22:15:28 »
aminn  :)

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2011, 10:19:44 »
geçenlerde benimde başıma öyle durum denk geldi parklar açık kalmış akü bitmiş doğal olarak marşa bastığımda almıyordu bizde vurdurmak zorunda kaldık allahtan hemen aldı yalnız sendeki olay benim başıma gelmedi ibreler olduğu yerde duruyordu herhangibir anormallik yoktu sadece km sıfırlama meydana geldi

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2011, 12:32:20 »
geçenlerde banka sırasında beklerken parkları ve 4lüleri açık bırakmışım birazda fazla bekleyindce akü bitmiş vurdurup çalıştırdım hemen yakındaki bi akücüye gittim ölçtü bitmiş aküm yada bozulmuş.sıfır aküye 140 civarı istedi cebe baktım 50 yada 60 tl param vardı o an  :-[ çıkma akü al abi dedi 6 ayda garanti verdi bende korktum bidaha yolda kalmaktan aldım 2 ayı geçti sorun çıkmadı çıkma akü mantıklı değil ama o an mecburdum bakalım ne kadar götürecek :) :t

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2011, 13:39:30 »
geçenlerde benimde başıma öyle durum denk geldi parklar açık kalmış akü bitmiş doğal olarak marşa bastığımda almıyordu bizde vurdurmak zorunda kaldık allahtan hemen aldı yalnız sendeki olay benim başıma gelmedi ibreler olduğu yerde duruyordu herhangibir anormallik yoktu sadece km sıfırlama meydana geldi

ben şiddetli vurdurdum demekki :) :)

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2011, 13:40:43 »
geçenlerde banka sırasında beklerken parkları ve 4lüleri açık bırakmışım birazda fazla bekleyindce akü bitmiş vurdurup çalıştırdım hemen yakındaki bi akücüye gittim ölçtü bitmiş aküm yada bozulmuş.sıfır aküye 140 civarı istedi cebe baktım 50 yada 60 tl param vardı o an  :-[ çıkma akü al abi dedi 6 ayda garanti verdi bende korktum bidaha yolda kalmaktan aldım 2 ayı geçti sorun çıkmadı çıkma akü mantıklı değil ama o an mecburdum bakalım ne kadar götürecek :) :t

seearee lacivert yok mu lacivert  :)  bir de spoyler atsan tadından yenmez :)

Çevrimdışı qucur

• kimseye mesaj yazmam mesaj yazanı sewerim
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 07 Aralık 2011, 17:30:49 »
haapppşuuu  :bekleriz:

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #20 : 07 Aralık 2011, 19:08:04 »
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 08 Aralık 2011, 18:19:26 »
arkadaslar yeni konu açmak istemedim.bugün sabah başıma gelen olay.sabah aracı calıstırmak istedim ilk başta almadı.kontagı kapatıp tekrar actım aldı.ama ilk calıstırışta abs lambası ilk calıstırmada acıktı.arac calışınca söndü.bunu uzun zamandır özellikle soguk havalarda yapıyordu.aslında hava o kadarda soguk değil Bodrum ilcesindeyim.aracı kullandım  b. süre.bi yerde çay içtekten sonra tekrar calısıtırmak istedim ve aynı sonuç ilk başta almadı.2. de aldı.hemen sanayiye gittim.özel serviste arkadaslar baktı.bi sorun olmadıgını araba lpg de oldugu için belki yapabilir dediler.bende yag filtresini yaklasık 2 ,5 senedir değiştirmiyorum.belki onadndır dedim.hafta sonu aracı getiririm deyip eve geldim.aracı stp ettim.kısa farlar ve kapılar acık oldugu için dörtlüler yanıyordu.arka bağaj kolları bitmiş olacakki onalrı wd40 yagı ile yagladım.daha sonra aracın farlarını kapatıp,fakar anahtar kontakta idi.teyp calısıyordu.koltuklar ileri geri gitmekte zorlandı için onları da yaglayayım dedim.koltukları ileri geri itipkızaklarını yagladım.bilerek yag kalmasın diyede kuru bi bez ile kuruladım.aynı işlemi vites topuzunada uyguladım.daha sonra aracı calıstırmak istediğimde arac hiç almadı.km ve saat sıfırlandı.aslında yokus aşagı bi yerde duruyo ama vurdurmak için biraz alması gerekiyo ama araçtaki bütün göstergeler yanıyo.kontagı çevirince sönüyo.aracın kapıları kendi kendine kilitlenip acılıyo.gösterge ışıkları normal gibiyken kendi kendine bugulanıp sönüyor gibi.farlarda xenon var sag far yanmıyo,sol farda göz kırpıyo.sebebi bilmek istiyorum.neyden olabilir tahmini sebepleri nelerdir ve tabiki masrafları.ilgileriniz için şimdiden teşekkürler.ayrıca wd40 ile emniyet kemeri vidalarını da yaglayıp kurulamıstım.sebep ne olabilir.  :'(
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 08 Aralık 2011, 18:42:18 »
xenon ömrü bitmiş olabir lambaların belirli bi süresi var sonra göz kırpıyo patlıyo göstermiyo gibi

Çevrimdışı horoz155

• horoz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 08 Aralık 2011, 18:48:36 »
lambaları alalı 1.5 sene oldu.arac hiç calışmıyo
efsaneye binenlerde efsanedir...

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 06 Ocak 2012, 16:24:36 »
@adige_60 arabayı 2. viteste vurdurma mecbur kalırsan 3. vitesde yavaşça kontak acikken.
@horoz155 ABS lambası kışın biraz geç sönebilir, normaldir. 2. Akünün bitmesi var bir de tel koparması var. Sizinki tel koparmış çünkü ilk kontak kademesinde yanan isiklar marşda sönüyor km sifirliyor çünkü Mars motoru yuk cekiyor ve kopan tel kaldırmıyor
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 07 Ocak 2012, 00:14:30 »
tşkler abi öğrenmiş olduk.. kuru bilgi 2. vites,debriyajdan kaldır çalıştır.. değilmiş yani..  çok sağol.. :p

Çevrimdışı fat34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 07 Ocak 2012, 02:29:31 »
dün akşam aracı açtım alarm sesi çıkmadı sonra anahtarı çevirdim tıkır tıkır sesler gelmeye başladı lambalar yanıp söndü sonra komple gitti sinir oldum. akünün bittiğini anladım sabah komşudan takviye yaptım sonra aksaraya gittim Bosh 62 A akü aldım aracımdan freedoom yazan garip bi akü çıktı çıkan aküyü verdim 110 lira ödedim şuanda gayet iyi tıkır tıkır maşallah..   ::)

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 07 Ocak 2012, 19:04:05 »
acil akü almam lazım ses sitemini 5 dk acık bırakıyım yüksek ses de anında bitiyo kapstr 2 anfi olmasına ragmen genede bitiyoo :/