Gönderen Konu: gördüğünüz en yüksek hız ?  (Okunma sayısı 27104 defa)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Ynt: gördüğünüz en yüksek hız ?
« Yanıtla #56 : 05 Aralık 2011, 15:21:29 »
280 km/h motorda gördüm dahasına gözüm yemedi.:) 240km\h golf3 gtı da gördüm.

Vayy daha neler öğrenicez senin hakkında.. Motoru senmi kullanıyordun bari?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı arda_86xxx

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 05 Aralık 2011, 18:24:39 »
benim kilometre teli sıkıntılı :) citroen c 5 ile kafa kafaya gittim yan koltuktaki arkadaşım saolsun baktı  176 yazıyor dedi  :)

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 05 Aralık 2011, 18:29:08 »
Opel Calibra 4x4 Turbo Phase 3 ile 290 (hiç tavsiye etmiyorum,ben sağ koltuktaydım bir ara sileceklerin yukarı kalktığını gördüm otoban tek şerit gibi görünüyordu)
Opel Berone 2.0 Turbo Vmax 280'lik setup ile 270 km (düz yolda,oldukça zevkliydi tabi yanımızda ki diğer 450'lik setupta yürüyen Bertone'nin de etkisi ile o gözden kaybolana kadar 270 ile gittiğimizi  algılayamadık :) )
Golf Mk3 GTI 16V ile 250 (aşağı eğimli yolda)

ciddiye alınacak hızlar bunlar :) tekirdağdan isanbula gelirken ki düzlükleri herkez bilir ben motorumla 170-200 arası sakin bi şekilde giderken yanımdan bişey geçti neolduğunu anlamadğım gibi aniden 3 vites birden düşürüp takıldım peşine araba gırtlağa kadar dolu bellii :) ama ne olduğunu fark demedim yüksek hızlarda sabit biyere bakma gibi bi sansınız yok benim kadran 270 lerdeyken araba hala önümdeydi taki ben +299 yapıştırınca geride kaldı ama elamanda anladı ona sardığımı :) tabiki tasnif etmiyorum hızı ama elimde değil hız yapmıyım diye araba aldım :) ama yok mtora dönüş yapacam sanırım :)

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #59 : 05 Aralık 2011, 19:05:42 »

ciddiye alınacak hızlar bunlar :) tekirdağdan isanbula gelirken ki düzlükleri herkez bilir ben motorumla 170-200 arası sakin bi şekilde giderken yanımdan bişey geçti neolduğunu anlamadğım gibi aniden 3 vites birden düşürüp takıldım peşine araba gırtlağa kadar dolu bellii :) ama ne olduğunu fark demedim yüksek hızlarda sabit biyere bakma gibi bi sansınız yok benim kadran 270 lerdeyken araba hala önümdeydi taki ben +299 yapıştırınca geride kaldı ama elamanda anladı ona sardığımı :) tabiki tasnif etmiyorum hızı ama elimde değil hız yapmıyım diye araba aldım :) ama yok mtora dönüş yapacam sanırım :)

Motosiklet olayı benimde kanımda kaynıyor.. Askerden beri kapatmıştım o işi evlilik çocuk derken. ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana arabamı motormu deseniz direk motor derim..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 05 Aralık 2011, 20:20:10 »
en yuksek hızları :) gani abıyle gormuşuz heralde motorun ustunde 300 grdum motoru sayarsak ben surmuyodum ama arkadaydm allah tobe bıdaha motora bınmedım ondan sonra buyuk motorlara tovbe otoban harbıden 3 cızgı tek cızgı oluor motorda hava :D heryerınıze ayrı gırıyor aracta surat 260 a kadar zevk verıyor ama ondn snra korkutuyor

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 05 Aralık 2011, 21:59:32 »
Motosiklet olayı benimde kanımda kaynıyor.. Askerden beri kapatmıştım o işi evlilik çocuk derken. ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana arabamı motormu deseniz direk motor derim..

henüz bekarım Allah nasip ederse yaza nişanım var bende ev di düğündü çoluktu çocuktu karışmadan ne binersem o kardır diye düşünüyorum bilmiyorum belki evlendikten sonrada binerim :)

Çevrimdışı ceceduman

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 05 Aralık 2011, 22:03:13 »
en yuksek hızları :) gani abıyle gormuşuz heralde motorun ustunde 300 grdum motoru sayarsak ben surmuyodum ama arkadaydm allah tobe bıdaha motora bınmedım ondan sonra buyuk motorlara tovbe otoban harbıden 3 cızgı tek cızgı oluor motorda hava :D heryerınıze ayrı gırıyor aracta surat 260 a kadar zevk verıyor ama ondn snra korkutuyor

motorda iki kişi 300 :) sen arkadan 270 leri ancak tahmin etmişindir :) o süratte bile arkdan kanı dışarı çıkarman çok zor :) ben bunca yıllık motorculuk hayatımda 2 kişi 300 görücem motor görmedim varsa da 2 kişi motorun aerodinamik yapısını bozucaktır yani uzun lafın kısası İMKANSIZ. dediğim gibi sürekli motora binen birisi değilsen sana 240-270 arası hız 300 gibi gelmiştir  ;)

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 05 Aralık 2011, 22:06:19 »
olaya sadece e benim arabam bilmem kac beygir, adamin arabasi benimkinden 10 beygir dusuk, e nasi olurda o benden daha fazla hiz yapar diye dusunmeyin :)

o kadar basit bi olay degil bu..
bi kere vites oranlari var, son disli var, diferansiyel orani var..
lastik capi var..
arabanin aerodinamisi var..
agirlik var.. (unutmayin fazladan her 7 kilogram aractan 1 beygir goturur..)
millet bu yuzden arabalarini soyup sogana ceviriyor, hatta yeri geliyor depodaki benzinin bile lafi ediliyor.. (bknz: ankara roll nights :D )

bizim golfu gecen bosalttik mesela, stepne, essek olusu gibi bass kabini, anfi, paspaslar, yangin tupu, kriko, bijon anahtari, takim cantasi ot bok pusuruk derken araba resmen leylek oldu :D
inanilmaz fark ediyor..
arabada gereksiz birsey bulundurmamaya bakin..

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 05 Aralık 2011, 22:10:05 »
ha bu arada gordugum en yuksek hiz,
mercedes w140 s600 ile 250km/h (elektronik limitli)
6litre v12 48v

boeing ve airbus ilede 990 kusurdu :D :D

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 05 Aralık 2011, 22:11:13 »
olaya sadece e benim arabam bilmem kac beygir, adamin arabasi benimkinden 10 beygir dusuk, e nasi olurda o benden daha fazla hiz yapar diye dusunmeyin :)

o kadar basit bi olay degil bu..
bi kere vites oranlari var, son disli var, diferansiyel orani var..
lastik capi var..

arabanin aerodinamisi var..
agirlik var.. (unutmayin fazladan her 7 kilogram aractan 1 beygir goturur..)
millet bu yuzden arabalarini soyup sogana ceviriyor, hatta yeri geliyor depodaki benzinin bile lafi ediliyor.. (bknz: ankara roll nights :D )

bizim golfu gecen bosalttik mesela, stepne, essek olusu gibi bass kabini, anfi, paspaslar, yangin tupu, kriko, bijon anahtari, takim cantasi ot bok pusuruk derken araba resmen leylek oldu :D
inanilmaz fark ediyor..
arabada gereksiz birsey bulundurmamaya bakin..

sonuna kadar katılıyorum çook farketiyo nerede rolng yaptınız yozgatbulvarındamı arabnız boşken son hızınız neydi bide ?
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2011, 22:11:51 Gönderen: cgty.ank »

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 05 Aralık 2011, 22:16:04 »

motorda iki kişi 300 :) sen arkadan 270 leri ancak tahmin etmişindir :) o süratte bile arkdan kanı dışarı çıkarman çok zor :) ben bunca yıllık motorculuk hayatımda 2 kişi 300 görücem motor görmedim varsa da 2 kişi motorun aerodinamik yapısını bozucaktır yani uzun lafın kısası İMKANSIZ. dediğim gibi sürekli motora binen birisi değilsen sana 240-270 arası hız 300 gibi gelmiştir  ;)
valla kardes dedıgın gıbı kafamı cıkaramadıgım ıcın arkadasımn dedıgı 300 u gorduk sadece 210 falan gozumle yola bakıyım dedım hayatımda bıldıgm ne kadar dua var okudum snra sarıldm :) hatırlaması bıle kotu ama o gordugm  hızdan snrada aşırı hızlandı sankı yenı kalkmsda hızlanıor gıbı dehset bısey ama bana gore degıl :) motor

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 05 Aralık 2011, 22:22:02 »
sonuna kadar katılıyorum çook farketiyo nerede rolng yaptınız yozgatbulvarındamı arabnız boşken son hızınız neydi bide ?

golfle roll yok yau :)
onun daha isi var..
golfu o kadar skstirmadim hic, ama 3 kisi tupte kepekli yokusunda 160 dedigine sahit oldum :D
eski lpg regulatorum iyiydi ya o ustlerde yetistiriyordu, simdiki dandik, zaten emanet..
su an 4k devirden sora sadece bagirmak icin bagiriyor, muhtemelen fakire dusuyordur diye bende skstirmiyorum bayadir..

roll lerde izleyiciyiz suan :)
hele bi yaz gelsinde sora bakalim belki ufaktan disimize gore buldukca boy gosterebiliriz..
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2011, 22:22:30 Gönderen: erdem325 »

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 05 Aralık 2011, 22:25:01 »
çok çılgınca oluyo ben bi ara devamlı gidiyodum astra ile kalkmıstımm  cesarete bakarmısın 206 gti ile drag yapmıstım bravo ile kalktım :) :) ama son zamanlarda hiç gitme fırsatı bulamadım :)

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 05 Aralık 2011, 22:30:12 »
çok çılgınca oluyo ben bi ara devamlı gidiyodum astra ile kalkmıstımm  cesarete bakarmısın 206 gti ile drag yapmıstım bravo ile kalktım :) :) ama son zamanlarda hiç gitme fırsatı bulamadım :)

ben salakken, yani cok eskiden ki takribi 2000-2004 arasi falan ivedikteki illegal draglara giderdim :)
tabi yine izleyici spec :D
1973 mercedes ile kalkcak halimiz yok :D
araba olmazsada gecenin 12 sinde 1inde yuruyerek giderdik arkadaslarla yaz kis demeden..
o zamanlar e30 larin hizli zamanlariydi tabi..
325 ciyizya bizde ille gitcez :D

en son yuvada jandarma basti, bildigin ates etti :D
o gunden beridir apaci spec takilmiyorum :D
adam gibi bi roll varsa ki garajda oluyoruz zaten, onlarla cikiyoruz cevre yolunda onlar skyo biz izliyoz donuyoz :)