Gönderen Konu: Golf IV Park ampülü  (Okunma sayısı 13798 defa)

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf IV Park ampülü
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2011, 20:18:10 »
öğlen güneşin altında cekinmiş bi resim :) :)

Uploaded with ImageShack.us

Müdür taktığın bu ampüllerin markasını bizde öğrenebilir miyiz denesek ? valla 1 ay demeden patlayıp duruyor sinir oluyorum artık. İkide bir ampül değiştiriyoruz. :(
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 04 Aralık 2011, 20:19:22 »
ses ve farlarda güzel olur ama uzunlarda gerek yok sürekli kullanmıyosun zaten bide karşıdakini çok rahtsız ediyo kendimden biliyorum adam üstüne üstüne geliyo selektör verince sis ve farlarda güzel olur ama sisleri ayırırsan park sis daha tatlı duruyo bence ;)

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2011, 20:20:44 »
Yok ben sadece sisler için kullanıcam. Sadece sislerde olsun yeter. Parklara bağlatmam.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2011, 20:22:04 »
ampuller normal sinyal ampulu elektirikcim ayarlıo getirıyo  hiç bi sorun yok  sorentoyada taktırdım 1 sene oldu daha patlama yok ama beyazlar cabuk patlıyo xenonla uyum sağlasın diye taktırdım hemen patladı markasını en kısa zamanda öğrenir paylaşırım

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2011, 20:22:40 »
Yok ben sadece sisler için kullanıcam. Sadece sislerde olsun yeter. Parklara bağlatmam.
zaten parklarda mümkün değil ki bu xenon :)

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 04 Aralık 2011, 20:27:54 »
Bende Xenon yoktu sadece beyaz ampül vardı. Oda olmadı Xenona dönecem artık en sonunda Philips alasım var ? Sendeki Xenon markası nedir ?

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 04 Aralık 2011, 20:30:15 »
H.I.D  ve oscar kullanıyorum ben  ama H.I.D iyi yani bi problem yaşamadım şimdiye kadar

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 04 Aralık 2011, 20:31:46 »
Tamam üstat karar verildi. Olmazsa bundan alayım geçeyim taktırayım. Arıza lambası yakmadı dimi ?

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 04 Aralık 2011, 20:33:21 »
Tamam üstat karar verildi. Olmazsa bundan alayım geçeyim taktırayım. Arıza lambası yakmadı dimi ?

yok şimdiye kadar 3 kere değiştirdim ben oda renk için bi 6000k taktım bi 16000k bide 8000 k hiç birinde sıkıntı yaşamadım yakmıyo yani arza lambası bana dediler arzalambası yakıyo ara aparat alman lazım felan diye almadım yakmadıda para koparmaya çalışıolar sanırım :)

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 04 Aralık 2011, 20:33:48 »
xenon takıpda arıza lambası yanan görmedim duymadım benim araçda da yanmadı...

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 05 Aralık 2011, 00:15:03 »
xenon takıpda arıza lambası yanan görmedim duymadım benim araçda da yanmadı...
yok şimdiye kadar 3 kere değiştirdim ben oda renk için bi 6000k taktım bi 16000k bide 8000 k hiç birinde sıkıntı yaşamadım yakmıyo yani arza lambası bana dediler arzalambası yakıyo ara aparat alman lazım felan diye almadım yakmadıda para koparmaya çalışıolar sanırım :)

bunları duyduğum iyi oldu. Arıza lambası yakarsada artık bilgisayara bağlar sileriz yapcak bir şey yok. Teşekkürler

Çevrimdışı rene

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Jetta Tdi
« Yanıtla #25 : 05 Aralık 2011, 09:39:22 »
Benim arabanında far ici sinyali ve camurluk sinyali parka baglı aynı sekilde röle ile yaptı elektrkcim cift duy olayı eskidi artık.ama sinyal kısık yanarken ic kısımda beyaz park daha güzel oluyo tavsiye ederim

Çevrimdışı HALİT55

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2011, 22:23:15 »
merhaba arkadaslar benımde parklarımım bırı az dıgerı cok yanıyor degıstırmek ıstıyorum bende ama nasıl sokecem bılmıyorum bılen varsa bı tarıf etse cok sevınırım yada elektırıkcıyemı gıdecegız ıllakı

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2011, 22:25:59 »
hiç ugrasma el zor giriyo zaten bi aksesuarcıya git 10 tl ye halle ediyolar ugrastıgınıza değmez ;)