Konuyu hortlakmak gibi bir düşünce içinde değilim arkadaşlar , sadece son zamanlardaki sıkıntımı dile getirmek istedim , boşuna konu açarak fazlalık yapmayım dedim , gelelim konumuza ;
Konumuz kısa ve net şekilde izah etmeye çalışayım , aracım tüm bakımları vs vs herşeyi yapılı bunları geçiyorum artık , yurt dışındayım üni bitirdim başka bir yerde master yapıyorum şuan ama buraları felaket soğuk yerler , şuanlık 0 - 5 derece arasında gidiyoruz ama ilerleyen zamanlarda - 27 lere kadar çıkacakmış eski arkadaşlar söylüyordu , sorunum arabamın sabahları çalışmaması veya çok zor çalışması ; sıcak havalarda sorun olmuyor ama özellikle gündüz üniden geldiğim zaman aracımı bıraktığım zaman sabah tekrar üniye giderken saat 6-7 gibi çok zor çalışması veya hiç çalışmaması , akü den diye şüphelendim 1 sene önce değiştirmiştim kendim baktım renk yem yeşil , suyu yerinde , kendime güvenmeyip birde akücüye götüreyim dedim değerlerini ölçtü biçti herşey perfect akün çok sağlam dedi sorun başka yerde dedi , aklıma şarj dinamosu geldi ama onuda tamir ettirdim yakında , birde aracı sabahları bir kere çalıştırırsam o gün içeresinde hiç sorunum olmuyor diğer çalıştırmalarımda çatır çatır köpek gibi çalışıyor adeta daha anahtarı çevirmeden çalışacak gibi ama ne yazıkki sabahları çok zor çalışıyor baya tekliyor gibi , şuana kadar 1 kez çalışmadı ondada arkadaşdan kablolar ile takviye yaptık , acaba sorun ne olabilir buji ler aklıma geliyor ama tam emin değilim .
Şimdiden teşekkürler .