Arkadaşlar yine karşınızdayım , en son şarj dinamosu sorunu olarak karşınıza çıkmıştım , o günden bu yana kadar maşallah diyeyim sorunsuz bir şekilde devam ediyordum aracımı kullanmaya , malumunuzki yurt dışındayım ve 2 hafta sonra tekrar Türkiyeye gelecektim , daha düne kadar hiç bir sorunum yoktu egsoz temizletmekden başka her neyse dün aracımı yıkattım bi güzel şekilde apartmanın önüne koydum bi sorun yoktu , az önce yaklaşık yarım saat önce aracı çalıştırayım 1-2 tur atayım dedim can sıkıntısından her neyse 1-2 kez ısıttıkdan sonra çalıştırdık aracı , biraz bekledikden sonra gitme kararı aldım hafif direksiyonu hatta çok az sağa çevirerek çıkayım dedim haydaa birşey sürtüyormuş gibi ses geldi , dedim ne oluyor falan , sola çeviriyorum ses sağa çeviriyorum ses , sanki araç çok zor dönüyormuş gibi birşey birşeyi tutuyor zar zar dönüyor , sürtüyor gibi ses gelmeye başladı , her neyse dedim ısınsın bakalım belki ondandır , çıktım yola evin etrafına bir tur atayım dedim düz yolda direksiyon düz iken sorun yok ses gelmiyor normal gidiyor ama ne zaman viraja girsem sağa veya sola çevirmeye başladığımda zorlanma sesi gibi ses geliyor , birşey direksiyonun dönmesini istemiyor engelliyor gibi , araya birşey sokmuşuz gibi ses geliyor , her neyse dedim tur atmayayım 30 sn sonra park ettim evin önüne tekrar , yarın gündüz havada denicem tekrar bakacam ne var ne yok , gece gece baktım hidrolik yağına doluydu eksikse tamamlayayım dedim ama yarın bakmakda fayda var tekrar , Acaba neden böyle oldu anlamadım gitti , biryere sürtüyor gibi direksiyonu çevirince , ama direksiyon ağır falan değil normal çeviriliyor kolay bir şekilde , ama o ses hiç iyi bir ses değil öyle gözüküyor ,
Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için konuyu güncel tutacam her akşam burdayım arkadaşlar ...