Eyvallah usta, sağ sağlim geldim evime , kendimi atabildim ya o yetti valla , tam 791 km geldim ,4 + 1 = 5 Litre yağ almıştım ama gün geçtikçe yağ daha çabuk boşaldı , düz yolda yağ koyunca 25-50 km gittim fakat bazen 250 gr yağ koydum bazen ise 750 gr yağ koydum anlamadım valla ; düz yolda bir kere yağ koyduğum zaman bittiği zaman anlıyorum ama durmadım yinede çünkü yağ kalmamıştı düz yolda gittim gidebildiğim kadar , direksiyon o kadar ağırlaştıki ne sala çevirebilidim ne sola , çok az bir çevirme şanşım oldu , geniş virajlarda sorun olmadı kasa kasa gittim ama dar virajlarda imkanı yok direksiyonu çevirebilmenin , dağlık kısıma geldiğim zaman ise 1-2 kere denedim bakayım araç döncekmi diye ama bi 5-10 sn uğraşıyorum direksiyonu kıvırmak için bildiğin gün kullanıyorum direksiyona , baktım böyle olmucak sadece 50 km dağlık kısım için 2 litre yağ harcadım , yağ koyduğum zaman direk sorun çözülüyor hemen direksiyon eski haline geliyor bende virajlı kesimlerde hep yağ koydum vede sorunsuz atlattım ama otobana çıktığımda tüm yağlar bitti , benzinlikden 1 litre daha yağ aldım , sınırdan sonra bi 400 km yolum vardı 1 litre yağ koydum , durmadan geldim otobanda .
Böyle olcağını hiç sanmıyordum çünkü şehir içi farkında değildim yağ bitince yağ koyuyordum hemen direksiyon ağırlaşmadan ama uzun yolda anladdım ne kadar zor olduğunu , çok büyük risk aldım birdaha böyle yaparmıyım kesinlikle hayır diyorum ama mecbur gibi birşeydim . Yarın sabahdan bırakıyorum ustaya aracı bakalım , ne masraf çıkarsa yaptırcam başka yolu yok .
Direksiyon ağırlaşmadan yağ koymaya kalksaydım kafan 50 litre yağ gidecekti bende bunu göze alarak riske girerek 5 litre yağ ile 791 km yaptım , nerden baksam bi 400 km yağ koymadan geldim iyiki düzdü yollar otobandı ; inşallah bu tehlikeli sürüş şeklim diğer parçalara hasar vermemiştir ...