Gönderen Konu: golf 4 KISLIK BAKIM..  (Okunma sayısı 4915 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
golf 4 KISLIK BAKIM..
« : 06 Aralık 2011, 16:01:12 »
Merhaba arkadaşlar..

Baskalarınında ısınede yarar belkı kıslık bakım yaptırdım ..parcalar dogusotodan alınma yag sanayıden hemen ustamın dukkanınnın yanındakı yagcıdan aldık..

POLEN FILTRESI...14 tl
YAG FILTRESI...18 tl
BENZIN FILTRESI..28 tl
HAVA FILTRESI...12 tl
VIRAJ DEMIR LASTIGI 2 ADET...10 tl
(parcalar dogusotodan alınmıstır pıyasada belkı ucuz ama orjınal takınsı var bende)

4+1 LITRE CASTROL MAGNETEC 10W-40 YAG...60+20 tl
3 LITRE KIRMIZI ANTIFIRIZ...30 tl

Tum bunların ıscılıgı 50 tl ...

Çevrimdışı white quattro

• S-Line white quattro
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 4 KISLIK BAKIM..
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2011, 16:17:00 »
Viraj demir lastiği hariç 10.000 Bakımı yapmışsınız sorunsuz bir kış sizi bekliyor ;)  :tamamdir

quattro

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2011, 18:24:51 »
Viraj demir lastiği hariç 10.000 Bakımı yapmışsınız sorunsuz bir kış sizi bekliyor ;)  :tamamdir

evet ınsallah hepımıze sorunsuz bır kıs dılıyorum..ayrıca app plaka yapacaktım aracıma vazgectım selulozık tıner ıle plakaların kenarlarındakı sıyahları bı guzel temızledım ustamda yardım ettı :) karanlık olunca plakayı yapıstırmaktan vazgectık aracı boya koruma pasta cıla yapılacak..yarın plakalarımıda sılıkonlayacaz tmm dır.. arka cam arka yolcu camı ve surucu camınada sıyah renk en acıgın bır koyusundan flım cekmek ıstıyorum...

Ankara bu ısı yapacak cok usta var ama hem ucuz hemde ısını ıyı yapan onerecegınız bır usta varmı..

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 08 Aralık 2011, 18:31:41 »
her 6 ayda yapıyorum ben bunları :)

hayırlı olsun...

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 08 Aralık 2011, 18:33:45 »
denizlide 2 yıldır ilk defa app plaka yüzünden polis durudu..bağlıcaktı bagajda orjinalleri dösterdim bu seferlik yırtıım..arka camda koyu film diğerlerindede eb açık film var bendede oda yasak oda bağlama sebebiymiş...

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Aralık 2011, 21:24:17 »
yarın bnde filmleri yeniletcem arkadaşlar arkalar orta renk en ön cam en acık olcak yeniden yapılcak sokulup hiç polis cevirmedi honda accordumda butun camlar en koyu renk araba gri renk cok guzel duruyo hiç polis cevirmedi bir yıl kırıkkalede bi kere abart eksoz olmadıgı halde eksozunun ucu geniş diye baglamaya calıştı izin vermedim degiştirmeye gidiyorum diyerek baskada xenon film acık filtre falan ceviren olmadı

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Aralık 2011, 23:03:21 »
tekerine taş değmesin makovad kardeşş :)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2011, 09:08:44 »
tekerine taş değmesin makovad kardeşş :)
amın kardesım cumlemımızın...ne oruyon aracın ıle yatırma kapıda aracı golf bınınce guzel..

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2011, 09:11:08 »
denizlide 2 yıldır ilk defa app plaka yüzünden polis durudu..bağlıcaktı bagajda orjinalleri dösterdim bu seferlik yırtıım..arka camda koyu film diğerlerindede eb açık film var bendede oda yasak oda bağlama sebebiymiş...

gecmıs olsun kardesım.. nazar degmıs ya da bırı kıskanmıs sıkayet etmıstır kardesım... on camlar en acıgı arka camlar bır koyusu olacak sekılde karara bagladım ama bunun ıcın ıscılıgı ıyı olan bu ısı ucuza yapan bırını arıyorum umarım bırını bulurum..

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 11 Aralık 2011, 14:26:43 »
valla ben ön cama yaptırcaktım bugun arkalar yapılırken vazgectim 5 cama toplam aldıkları ucret 140 lira ön cama sadece 120 lira dedi pazarlık etsem 100 diyecek o kadar paraya başka bişey yaptırırım hiç geregi yok yani arkalar guzel oldu 2 numara ama ön cam cok pahalı yapıyolar etimesgutta yaptırdım

Çevrimdışı cagri_2004

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 17 Aralık 2011, 13:35:45 »
valla benzinde ayda 200km yapabliyorm en fazla :) ksımetse gaz taktırınca acısını çıkarcazz :)

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 19 Aralık 2011, 02:20:10 »
gaz takılıncada yine benzin gidiyo hafta basında 50 lira gaz 50 benzin aldım pazar gunune geldigimde benzin lambası ötüyodu bitmek üzereydi daha gaz vardı tamam havalar soguk biraz gec geciyo gaza ama bu kadarda olmaz nerdeyse 5 km sonra geciyo ve 20 derece ayarlı gaz ayarında sıcaklıgı gecen hafta 50 lira gaz aldım 400 km gittim nerdeyse ama 30 lirada benzin gitti :D