arkadaşlar bgün çok çok çok bahtsız bir olay yaşadım. . . 1.6 SR motor bora comfort aracım var artık söylememe gerek yok bütün site biliosunuz zaten
google'ın aranacak kelimeleri bitti bnm sorunum bitmemişti. taa ki bugünkü olaya kadar. şimdi başlığa yazdığım gibi aracınız silkeliyosa sonracıma böle 2.viteste çek bırak yapıoyosa kafa atıyosa bi de motorun titreşimini aracın vitesini direksiyonunu tutunca zangır zangır hissediyosanız. ha bi de bu sorunlar benzinde yoksa yada çok belirgin değilse tüpün enjektörlerinden kaynaklanıyomuş.. zavoli sıralı sistem lpgmizin enjektörlerinden biri cortlamış.. asıl işin garibi bu akşam naçizane kız isteme törenimiz vardı
aracı iç dış servis için bırakmaya götürüyorum. aracın içinde bi plastik yanık kokusudur gidiyo. leş gibi kokuyo. neyse verdim aracı bi iç dış yap dedim almaya gittim abi bu arabadan korktum bn duman çıktı kaputtan dedi ( abartmış da olabilir )
bikaç saat sonra Allahın emri dicez ben daha sanayilerde sürtüyorum
neyse enjektör değişti sağolsun usta hemen halletti yemin ediyorum arabanın çalışması değişti meğer araba 3 silindir gibi çalışıyomuş. bi de bu arada enjektörler garanti kapsamına girmiyomuş 75 lira yazdı
vw sevdam evlilik hayatıma engel olcaktı nerdeyse