Bu konu ile ilgili 50 tane yazım vardır.Gti panjuru takalı ocak ayında 1 sene olacak hala msj geliyor biz böle bi toplumuz eyvallah her gelen maile cvp yazıyorum ama bizim üşengeç arkadaşlarımız bi kerede arama kısmına konularını aratmıyorlar.Halbuki istedigi mp3 olsa bak nasıl aratacak googlede forumumuz vw grubu olarak en canlı forumdur ama ali'ninde dediği gibi artık bu konular hergun türer oldu biraz arama yapalım süper olur.Ben 7 gün oldu girmiyorum bu sabah baktım hala aynı yerdeyiz
replika jantlarla ilgili tartısmaların bakabildigim kadarına baktım ama sadece 1 tanesinde bir arkadas replikadan vazgectim oem alacagım demis. Yani konular hep dagılmış. orjinal jant diye açılan konu 18" mi 17" mi den
spor yay lara kadar dagılmış. O konuları tek tek incelemekten ve içinden güzel yorumları secmekten üşendim açıkcası. Bence konular saptırılmadan tartışmalar surdurulmeli yoksa tabikide burda defalarca tartısılmıştır orjinal jant konusu.
Şimdi burdan anladıgım kadarıyla
1)replika jantların kırılıp kullanılmaz hale gelme riski var
2)balans ve titreşim gibi sorunları var
3)OEM den agır oldugu için yakıtı arttıması muhtemel (Kaç gr ağır oldugunu bilmiyorum)
4)Çinli ve avrupalı üreticileri var ama avrupalı olanların çinlilerden iyi olduguna dair bir soylem yok
5)orjinalden fiyatı ucuz. (yarı yarıya)
6)Yol tutuşa bir etkisi var mı yok mu bilemiyorum.