Gönderen Konu: DONANIM EKLEME  (Okunma sayısı 16274 defa)

Çevrimdışı barguss

• Profili Görüntüle
DONANIM EKLEME
« : 08 Aralık 2011, 17:19:37 »
merhabalar 2004 bora pasifik aracıma şimdiye kadar

zavoli lpg(1400 zavoli servis. 2.14pogaz pompa fiyatı ile ş.i. 23kryakıyorum maşallah ::) )
hız sabitleyici(yetkili servis 300tl)
kol dayama(aksesuarcıdan alıp monte edilme 30 tl)
ve motor sac muhafaza taktırdım(özel servis 120tl oypar)

şimd de

sis farı
park sensörü
cam ve kaput filmi düşünüyorum

sis farı için aşağıdaki ürün nasıl?

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-bora-sis-fari-lam-ion-mercek-li-lambasi-seti-48773320?pnv=1

park sensörü orjinalinin uyarı düzeneği nasıl ses-görüntü ikaz şeklini soruyorum mümkünse fotoğraf çok güzel olur...
cam film ve kaput filmii için önereceğiniz veya önermeyeceğniz markalar nelerdir teşekkürler

« Son Düzenleme: 09 Aralık 2011, 14:08:15 Gönderen: barguss »

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
Ynt: DONANIM EKLEME
« Yanıtla #1 : 10 Aralık 2011, 14:44:27 »
Hız sabitleyici takılabiliyor mu? Nerde yaptırdınız? Bende 2003 Trendline otomatik var.Bilgi verirseniz ben de düşünüyorum.Ayrıca sunroof da yaptırsam iyi olur.

Çevrimdışı barguss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Aralık 2011, 19:16:17 »
hocam kontağı yarım çevirince EPC diye bi yazı çıkıyorsa takılıyor
300liraya taktılar sol sinyal kolu değişiyor 2yıl garantili
yetkili servisi arayıp bilgi alabilirsiniz

sunroof taktırmayın bence çok para alırlar serviste
başka biyerde taktırırsanız da memnun kalmayabilirsiniz..

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2011, 13:21:14 »
Evet EPC yazısı çıkıyor.Burdaki servisi ararım ama pek anlayacaklarını sanmıyorum.Zira benim Trendline direksiyonumu tanıyamadı adamlar.Sunroofta webasto diye bir marka duydum.Onu düşünüyorum.Teşekkür ettim.

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2011, 15:07:13 »
hocam dur ne yaptın,sonradan sunroof takılırmı arabaya,sakın ama sakın yaptırmayın çok pişman olursunuz. eğer çok önemliyse satın arabanızı sunrooflu bir modelini alın

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2011, 18:55:03 »
hocam dur ne yaptın,sonradan sunroof takılırmı arabaya,sakın ama sakın yaptırmayın çok pişman olursunuz. eğer çok önemliyse satın arabanızı sunrooflu bir modelini alın
+1  :tamamdir
H.G WORKS

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2011, 20:06:30 »
Arkadaşlar doğru diyorsunuz sonradan takılır mı takılmaz.4 ay içinde 2 araba değiştim bana çıkarmadıkları masraf kalmadı.İlk arabayı aldığımda sıfır pahalı diye kaçınmıştım.Ama aynı fiyata geldi.Her hafta sanayideyim.Şimdi yeni bir aracı sunroof için alırsam bana neler çıkartır kimbilir.Benim Bora yeni rayına oturdu.Sıfır araçlardan beş para etmez modellere sunroof koyunca altın semer vurulmuş eşek oluyor fiyatı çok yükseliyor.

Sizin çekingeleriniz kaza anında sıkıntı yaratması mı? Ben açılan bir model olsun istemiyorum. Yukarıyı görelim yeter.Malum Türkiye'deyiz.Yaya yukardan da gelebilir, çarpmayalım  ::)

Webasto http://www.kuzenlerotocam.com/sungaleri.htm
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2011, 20:09:28 Gönderen: drguvan »

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 12 Aralık 2011, 13:23:18 »
hocam birincisi sizin de bahsettiğiniz gibi kaza korkusu. biliyorsunuz sunrooflu arabanın tavanı sunroofsuz modelden farklı olarak destekli bir yapıya sahip. sonradan taktırdığınız sunroofta bu destekler olmayacağından tavanın direnci kırılacaktır. bunu sadece kaza anı için düşünmeyin,tavanınızın dalgalanması da çok büyük bir ihtimal. aynı zamanda yine sunrooflu aracın tavanında su tahliye kanalları olur. yağmur yağdığında yıkamada vs. gibi durumlarda fitillerden içeri sızan su bu kanallar sayesinde tahliye edilir. sizde bu kanallar olmayacağından fitilden sızan su aracın içine girecek,tavan döşemesini ıslatıp rezil edecek içten içe de aracınızda çürümeye neden olacaktır. ikinci elde sunrooflu araba ile sunroofsuz araba arasında çok bir fiyat farkı bulunmamakta. ayrıca araç satarken de sizin başınıza bela olur,şahsen ben araba alırken sonradan sunroof açılmış bir arabaya bakmam bile. altından ne çıkacağı belli olmayan bir araba alınırmı?

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 12 Aralık 2011, 18:05:27 »
hocam birincisi sizin de bahsettiğiniz gibi kaza korkusu. biliyorsunuz sunrooflu arabanın tavanı sunroofsuz modelden farklı olarak destekli bir yapıya sahip. sonradan taktırdığınız sunroofta bu destekler olmayacağından tavanın direnci kırılacaktır. bunu sadece kaza anı için düşünmeyin,tavanınızın dalgalanması da çok büyük bir ihtimal. aynı zamanda yine sunrooflu aracın tavanında su tahliye kanalları olur. yağmur yağdığında yıkamada vs. gibi durumlarda fitillerden içeri sızan su bu kanallar sayesinde tahliye edilir. sizde bu kanallar olmayacağından fitilden sızan su aracın içine girecek,tavan döşemesini ıslatıp rezil edecek içten içe de aracınızda çürümeye neden olacaktır. ikinci elde sunrooflu araba ile sunroofsuz araba arasında çok bir fiyat farkı bulunmamakta. ayrıca araç satarken de sizin başınıza bela olur,şahsen ben araba alırken sonradan sunroof açılmış bir arabaya bakmam bile. altından ne çıkacağı belli olmayan bir araba alınırmı?

Doğru diyorsunuz.Görüntü güzel olsa da sorunlar ve güvenlik daha ön planda olmalı.Bu araca güvenli olduğu ve hemen paraya çevrilebileceği için biniyorum.Sunroof bu ikisini de yok eder.

Bugün Malatya yetkili servisi aradım bana cruise kontrol için 450 liralık bir maliyet çıkardılar.Olacak iş değil.200 liralık işçilik olur mu?Bu işten işçiye kalan para 10 liradır belki.

VW yedek parça fiyatlarında Avrupa bazında EURO ile satış yapıyor, işçilikte EURO bazında belki Avrupa'dan daha fazla.Tamam kabul.O zaman orda çaılşan işçine de aynı ücreti vermek zorundasın.

VW iyi araba hoş araba da; çıkardığı sorunlar ve maliyetleri dudak uçuklatıyor. Bir sene sonra bu aracı satıp sunrooflu, düşük kilometreli, dizel, otomatik bir accent almayı düşünüyorum.Çünkü tamponu 60 tl!

Çevrimdışı MURAT0154

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Aralık 2011, 22:47:49 »
Hız sabitleyici takılabiliyor mu? Nerde yaptırdınız? Bende 2003 Trendline otomatik var.Bilgi verirseniz ben de düşünüyorum.Ayrıca sunroof da yaptırsam iyi olur.
malesef otomatik vitesler 1.6 SR 8 valftir ve gaz halatlıdır. diğerlerinde gaz halatı olmadığından takılıyor ama goflerin otomatik viteslerine takılmıyor

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2011, 22:30:43 »
sunrooflu arabaların tavan içindeki taşıyıcıları tavanın direklere bağlantılı taşıcıları falan farklı işin teknik kısmını düşünmeden bişey ekletmeyin arabaya
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı drguvan

• Clio III 1.2 16v
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 18 Aralık 2011, 18:33:14 »
malesef otomatik vitesler 1.6 SR 8 valftir ve gaz halatlıdır. diğerlerinde gaz halatı olmadığından takılıyor ama goflerin otomatik viteslerine takılmıyor

Şasiyi verdim ve olur dedi servis.Bildiğim kadarıyla benim araçta gaz halatı yok.(2003 bfq 1.6 sr otomatik trend)

Çevrimdışı MURAT0154

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 18 Aralık 2011, 20:19:10 »
Şasiyi verdim ve olur dedi servis.Bildiğim kadarıyla benim araçta gaz halatı yok.(2003 bfq 1.6 sr otomatik trend)
şanslıymışsın benim araca olmamıştı. hız sabitleyici güzel oluyor. sis farından da yağmur sensöründen de daha önemli bence

Çevrimdışı barguss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 18 Aralık 2011, 21:21:40 »
arkadaşlar orjinal park sensörünün uyarı şekli nasıl sesli-görsel?
bide sis farı için
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-bora-sis-fari-lam-ion-mercek-li-lambasi-seti-48773320?pnv=1
bu sisler nasıl
teşekkürler