"arkadaşlar konu güncel bu başlık konusundada fiyat veren kimse olmadı, fiyatı satıcı belirler duruma göre pazarlık yaparsın diyorlar, lütfen artık birisi yardımcı olsun bu başlık fiyat ne olur "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu yazı sade bir yazı tersleme yok hee bir gülücük koysaymışız ters anlaşılmazmış,oda bizim eksiğimiz,
senden veya diğer arkadaşlardanelinizdeki koltuğu bozmanzıı istemedimki
ben elinde fazladan olan varmı dedim,
ve fiyat araştırması yaptım gerçektende önceki mesajımda yazan cevapları aldım ama burası sanal alem güvenmeyebilirsinizde,
ben şuan başlık bulamadım ama uygun renk malzemeyi ve dikecek yeri buldum sipariş verdim ama başlıklar yok
artık bir çift bulunca elden geçirip takacağım,
sadece seni değil tüm araba toplayanları çok iyi anlıyorum, benim araba için restorasyona başlayalı haziranda iki sene olaca, aracımın muayenesini yaptırıp öyle restorasyona başlamıştım ve şimdi 25 mayısda muayenesi var ama aracım ne boyandı ne şaseye konuldu tamamen fabrikasındaki gibi parçalar rafta benim türkiyeye dönmemi bekliyor,
not:
ayrıca yaşını bilmiyorum o nedenle sana arkadaşım diye hitap ettim, sense direk kardeşim diye hitap ediyorsun, malum konu içinde olduğu gibi bazı ifadeler yazı dilinde yanlış anlaşılabiliyor, yazışırken önce arkadaşım diye hitap etsen hoş olur,