Gönderen Konu: koltuk başlığı  (Okunma sayısı 10470 defa)

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
Ynt: koltuk başlığı
« Yanıtla #14 : 11 Şubat 2012, 03:53:44 »
bir çift başlık buldum yine nekadar öğren vereyim dendi bu başlıklara nekadar fiyat biçersiniz

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 11 Şubat 2012, 11:53:19 »
bende olacaktı bi tane bulabilirsem yollarım sana ama rengi tutmuyor uyar mı ?

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 11 Şubat 2012, 17:51:19 »
renk hiç önemli değil,

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Şubat 2012, 22:30:59 »
tamam hocam yarın bakarım ben  sana cevab atarım

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 11 Şubat 2012, 23:57:48 »
ümraniye oto sanayide  oto2000 var.. istemediğin kadar yığınla koltuk başlığı bulabilirsin..  :)
bu dediğiniz oto 2000 nerde ya adresini versenize

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 12 Şubat 2012, 04:11:47 »
google ye oto 2000 yazın çıkıyor anadolu yakasında

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 12 Şubat 2012, 04:12:07 »
tamam hocam yarın bakarım ben  sana cevab atarım

çok teşekkür ederim

Çevrimdışı CoX_BoY

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 12 Şubat 2012, 22:36:02 »
çok teşekkür ederim
ustat bulamadım bugun daha detaylı bi temizlik yapmma lazım bugun garaja girince fak ettim :D kusura bakma :( bulamadım

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 12 Şubat 2012, 23:30:00 »
teşekkür ederim, yinede sağol

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 12 Şubat 2012, 23:57:34 »
bir çift başlık için 50tl ayırabilirim, çünkü daha bu başlık için uygun renk malzeme bulup diktirmem gerekiyor,

Çevrimdışı golfgerisiyalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 14 Şubat 2012, 18:33:52 »
İki ay sonra mı yazıyorsun kardeşim sen,Haklısın satıcı olsaydım fiyat verirdim zaten.
Erdinç

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 14 Şubat 2012, 19:46:14 »
arkadaşım bir aydır yurt dışındayım iki hafta daha tr ye gelemeyeceğim ve iş tempom çok yoğun bir yandan iş bir yandan fiyat araştırması iki ülke arasındaki gece gündüz  gibi zaman farkını katınca dönüş uzun sürüyor,( kanada )
birde herkesin sattığı bir parça olmayınca fiyat belirlemek zor oluyor,

kimisi ne parası diyor kimisi 10 lira ver gitsin diyor, bende ne satanı nede kendimi zor durumda bırakmamak için bu son teklifi sundum, hee böyle ince düşünmek senin gözünde hataysa kusura bakma derim,

yazdığın mesajın ifadesi buraya terslermiş gibi geliyor, ama eminimki o şekilde yazmamışsındır, yardımcı olmaya çalıştığından eminim, görüşmek üzere
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2012, 19:49:00 Gönderen: babigo »

Çevrimdışı golfgerisiyalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 14 Şubat 2012, 21:05:23 »
Kardeşim ne yalan söyleyim aynen tersledim çünkü sende ters konuşmuşsun bak orada demişsin satıcı belirler bende satıcı değilim sende üslubuna dikkat etseydin bende dikkat ederdim ama işin içine Kanada girdi tamam anladım seni,başlığa gelince ben 2 sene önce 200 liraya aldım koltuğu,harcadığım emeği hiç söylemiyorum sende aradığın için anlıyorsundur beni...
Erdinç

Çevrimdışı babigo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 15 Şubat 2012, 01:48:46 »
"arkadaşlar konu güncel bu başlık konusundada fiyat veren kimse olmadı, fiyatı satıcı belirler duruma göre pazarlık yaparsın diyorlar, lütfen artık birisi yardımcı olsun bu başlık fiyat ne olur "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu yazı sade bir yazı tersleme yok hee bir gülücük koysaymışız ters anlaşılmazmış,oda bizim eksiğimiz,

senden veya diğer arkadaşlardanelinizdeki koltuğu bozmanzıı istemedimki :) ben elinde fazladan olan varmı dedim,
ve fiyat araştırması yaptım gerçektende önceki mesajımda yazan cevapları aldım ama burası sanal alem güvenmeyebilirsinizde,

ben şuan başlık bulamadım ama uygun renk malzemeyi ve dikecek yeri buldum sipariş verdim ama başlıklar yok  :)

artık bir çift bulunca elden geçirip takacağım,

sadece seni değil tüm araba toplayanları çok iyi anlıyorum, benim araba için restorasyona başlayalı haziranda iki sene olaca,  aracımın muayenesini yaptırıp öyle restorasyona başlamıştım ve şimdi 25 mayısda muayenesi var ama aracım ne boyandı ne şaseye konuldu tamamen fabrikasındaki gibi parçalar rafta benim türkiyeye dönmemi bekliyor,

not:  :) ayrıca yaşını bilmiyorum o nedenle sana arkadaşım diye hitap ettim, sense direk kardeşim diye hitap ediyorsun, malum konu içinde olduğu gibi bazı ifadeler yazı dilinde yanlış anlaşılabiliyor, yazışırken önce arkadaşım diye hitap etsen hoş olur, :)

« Son Düzenleme: 15 Şubat 2012, 01:51:31 Gönderen: babigo »