imdi size vosvos sevdamın nasıl basladığını anlatıcam . Bi gün vedatla birlikte benzinlikte bisikletlerimizi yıkıyorduk . Sonra benzinliğe yesil '34 YA 599' plakalı cok güzel bir vosvos geldi . vedat ben su vosvosun resimlerini çekicem cok güzel dedi . vedat vosvosun resimlerini çekerken bende bisikletimi yıkıyodum vosvosa ilgim yoktu o zaman . Sonra bi baktım vedat adamla arkadas olmus . Bende bisikletimi bırakıp vedatla adamın yanına gittim . sohbet etmeye basladık vosvosun sahibi çok iyi bi adamdı . daha doğrusu bi genc 20 - 25 yaslarında vardır . vosvosun içine binip incelemeye basladım çok güzel tatlı bir arabaydı . Çok beğenmistim . Bu arada arabanın sahibinin adı onur . Onur abi bize görüşürüz diyip eve gitti . 1 hafta sonra falan onur abiyi kuşçuda gördük arkadasıyla oturuyordu. Onur abiyle yine konusmaya basladık . numarasını falan verdi . vosvosu çok seviyosanız veya vosvos görmek istiyosanız , kartaldaki sadece vosvosla uğrasan hasan ustanın yanına gidin bizde bisiklete atlayıp gittik daha mahalleye girer girmez karsimde 10 tane vosvos gördüm hepsi çok güzeldi . Hasan ustayla tanıstık vosvoslarra bindik . hepsi çok güzeldi . Vosvoslara fazla merak sarmıstım . Her hafta hasan ustanın yanına gidiyorduk . bi gün onur abinin arabasını sahibinden.comda satılık olarak gördük arabasını satmasına çok üzüldük ama satması gerekiyordu çünkü yurt dışına çıkacaktı . Aradık ama çok geçti çünkü yurt dısına çıktığı için numarası değismismisti . Bayramdan sonra vedatlaa bi karar aldık artık bi kuruş bilee para harcamıycaz ve biriktiricez . Ben ayda 120 tl civarı para biriktirmeye basladım ve hesapladım seneye bu zamanlar bir vosvosum olucaktı . Ama vedatla ortak almıyoruz . Çünkü ortak alırsak kavgalar ve tartışmalar olur . Ama kimse alıcağıma inanmıyor . İnanan bir kaç kisi var izel,gülsüm,beyza ,oktay ve babam. Simdi gelip bana araba sürmeyi biliyosun da araba alıyosun demeyin ! Araba sürmeyi biliyorum zaten alınca hep garajda kalıcak sadece haftasonları kullanıcam . Polisler çevirir falanda demeyin bizzim buralardan çok az polis geçiyo zaten camlarada film yaptırıcam . Kimse dışardan arabamın içini göremiycek . Vosvosu cok dandik buluyosunuz biliyorum . Ama tarhçesini bi okusanız fotoğraflarına bi baksanız sizin de bi vosvos sevdanız olur . Simdi gelip benimle dalga gecmeyin . Bir gün bende vosvosumda danza kuduro şarkısını açıp 19 Mayıs Caddesinden gecicem AMA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİM SEYDE Bİ VOSVOS SÜRMEK !