Altan ellerine sağlık kardeşim.. Vay bee fadılda buluşmadaymışş...
adamım benim arabanın niye fotosu yok hiç ? naptın sildinmi kasıtlı olarak benim fotoları
Çektiğim resimleri attım , artık resimleri at at diye mesaj atıp durmayın Bir kaç resim kaldı onlarıda atarım sonra , 2 saattir boyutlarını küçülmeye çalışıyorumz zaten
Ne yakalamışım Ama Bonus fotoyu önce veriyorum bu sefer değişiklik olsun
Yukarıda bir kaç resim kaldı yazmışım bilmem dikkat ettinizmi , ayrıca ben Düğün fotoğrafçısı değilim arkadaşlar elimden geldikçe çekip koyuyorum zaten , herhangi bir ayrım bu forumda hiç görmedim ben yani bugune kadar her katıldığım buluşmada kim ne çektiyse paylaştı daha paylaşmayanlar da vardır onlarda paylaşırlar elbet elimde zaten biraz resim kaldı onlarıda paylaşırım bu FİNAL sınavları arasında bunları paylaşmakta bir fedakarlık , o yüzden kendinizi strese sokmayın kimse dışlamıyor sizi , resminizide silmiyor
altanım ellerine sağlık...keşke benm fotoları atmasaydın.ben kendi konumda paylaşmıştım.uğrasmazdın bidaha.hem arkadaslar ben prof makine bulmuşken altandan makineyi aldım kendi aracımı kendim çektim.göründüğü üzere aracım tek basına ondan dolayı kendim buluşma haricinde cektm fotolarımı...
Ayıpsın canerim , al istediğin kadar çek gerekirse sadece senin aracın resimlerini koy ne farkeder