arkadaşlar merhaba bu ilk golfüm ve arabanın dış görünümünde biraz değişiklik yapmak istiyorum. bunada tavanı siyah kaplamakla başlamak istedim. sizce nasıl olur? birde ardından farları siyaha boyama düşüncem var. fikirlerinizi almak istedim ?
Bence kesinlikle yakışmaz. Yakismasi icin zıt renkler olmalı. Mavi üstüne siyah, koyu renk üstüne koyu oluyor. Photoshop uygulaması ile bı dene istersen
parlak siyah belki hoş durmayabilir ama yeşil , mavi gibi renklerde karbon uygulaması hoş duruyor .. beraberinde aynalar logo ve bi kaç şeyle kombine edersen hoş durur .. aracının rengi çok güzel iyi değerlendir ...
aslında tavan beyaz damalı aynalar ve jantlarıda beyaz yapmayı planlıyordum ama mini cooper çakması olur gibi geldi bu fikrimden vazgeçtiöm. teşekkür ederim genelde beğenmiyolar rengini ama bu görüşünüz sevindirdi beni
.. beyaz jantları seviyodum ama cesaret edemiyodum sonra bi an gaza geldim gittim beyaz boyadım sonra karşıma çıkan sonuca hayran kaldım ..
valla güzel konu açmışsın tabi benim için. benim aracımda mavi bende düşünmedim değil hani bu kaplama olayını ama bir arkadaşımda tempra vardı oda kaputu mat siyah yapmıştı daha sonra bu araba yıkama tabancasıyla yıkarken bir kısmı kalktı bizde sökmek zorunda kaldık ama aracın verniğide geldi. aynısı bizimde başımıza gelmesin. he birde satarken problem olmaz mı hani bir kusuru gizler gibi. birde üstünden boya ölçümü yapılabiliyor mu ki
OffLineR resimler harika böyle resimler arıyodum sagolasın. en alttaki arabaya hayran kaldım. bende böyle bişey yapmak istiyorum. teşekkürler