Gönderen Konu: Egr valfi sorunu  (Okunma sayısı 5735 defa)

Çevrimdışı haritacı

• Profili Görüntüle
Egr valfi sorunu
« : 16 Ocak 2012, 11:36:02 »
Merhaba arkadaşlar. Aracım benzinli, otomatik. Egr valfiyle bir sorunum var. Kurban bayramında egr valfi arızalandı. Ankara da özel bir serviste değiştirdiler. Akşam aynı arızayı tekrar verdi. Ertesi günü tekrar gittim. Yeni bir egr valfi ile değiştirdiler. O günden bugüne kadar herhangi bir problemim yoktu. Geçen gün arabayı çalıştırdım, 1 km gittim tekrar aynı arızayı verdi. Servise gittim sildiler. 3 gün sonra tekrar aynı arızayı verdi. Tekrar da gitmedim sizce sıkıntı egr valfi değil mi ? Yoksa başka bir yerden de mi sıkıntısı var. Yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK3 Sportline
Ynt: Egr valfi sorunu
« Yanıtla #1 : 16 Ocak 2012, 11:44:17 »
Sorun egr varlinden değil, beyinden. Aracınızın beynini gösterin bence..

Çevrimdışı haritacı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 16 Ocak 2012, 11:50:37 »
peki ben böyle kullanmaya devam etsem bir sıkıntı açar mı? beyin işi masraflı bir iş mi?
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 11:51:47 Gönderen: haritacı »

Çevrimdışı metalcil

• I love MK3
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK3 Sportline
« Yanıtla #3 : 16 Ocak 2012, 11:56:51 »
http://www.adt.com.tr/ile.htm

Geçen hafta 99 polomuzda aynı sorunu yaşadık. Arkadaşımın polosu. Adresini verdiğim yerde vw.tr üyesi arkadaşımız çalışmaktadır. Güvenilir bir yerdir.

Biz egr valfi istedik, ısrarla vermedi. beyine baktırın dedi. Bu arabalarda kronik hastalık. Gerçi bizim beyin sağlam çıktı neticede egr valfi değişti. Ama beyin konusunda tanıdıkları var. İstanbulda olmuş olmaları ne kadar işine yarar bilemem ama en azından fikir alabilirsiniz. Veysel bey ilgilenmişti bizimle. Sizede yardımcı olabilir düşüncesindeyim.

Çevrimdışı haritacı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 16 Ocak 2012, 12:36:48 »
İlginiz için teşekkür ederim. İstanbul benim için uzak. Ben şuanda kastamonudayım. En yakın gene ankara olacak