Gönderen Konu: Çekiş Kaybı  (Okunma sayısı 2769 defa)

Çevrimdışı merdinc

• Profili Görüntüle
Çekiş Kaybı
« : 29 Nisan 2012, 19:11:39 »
merhabalar,

2001 model lpgli golf sahibiyim, motor ısındığında (30'c ve 90'c arasında) aracım lpgdeyken ciddi şekilde cekişden düşüyor ve egsozdan çok tuhaf ses geliyor (benzinde olduğu zamanda aynı ses geliyor). araç benzindeyken çekişinde hiç bir sorun yok. lpg ustasına gittim egsozcuya git dedi, o motorcuya git dedi, motorcuda lpg ustasina git dedi, sonuc olarak arada pinpon topu olduk >:(

konu ile ilgili yardım edebilirseniz cok sevinirim

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: Çekiş Kaybı
« Yanıtla #1 : 29 Nisan 2012, 19:45:08 »
bende oldum o dediğinden :D lpgci motorcuya git der motorcu elektrikçiye git der. elektrikçi lpgci der.
bizi bitirdiler beeeeeee...
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı merdinc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2012, 17:19:09 »
bende oldum o dediğinden :D lpgci motorcuya git der motorcu elektrikçiye git der. elektrikçi lpgci der.
bizi bitirdiler beeeeeee...

sonuc? cozumu nedir bilen varmi?

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2012, 18:14:24 »
aynı sıkıntı geçen sene başıma gelmişti..
dediğin gibi bi ona bi ona derken. sorunu kendim buldum. lpg enjektörü çıktı. değiştim canavar oldu araba..
lpg filtren ve enjektörüne baktır öncelikle. sağlamsa, katalizör dolmuş olabilir.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı Yolcu_vw

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 13 Mayıs 2012, 05:39:31 »
Kelebek ve maf sensorü temizliği yaptır birde bendede çekiş düşüklüğü vardı bunlardan sonra düzeldi..

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 13 Mayıs 2012, 12:33:45 »
benim üzüldüğüm nokta şu:
 sıkıntısı olan arkadaşlar çözümünü bulunca paylaşmıyorlar burada. :-\ :-\ :-\ :-\
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]