Gönderen Konu: Bora sağ arka kilit otomatiği çalışmıyo  (Okunma sayısı 4374 defa)

Çevrimdışı cecelay

• Profili Görüntüle
Bora sağ arka kilit otomatiği çalışmıyo
« : 24 Kasım 2011, 11:18:35 »
iyi günler aracımın sağ arka kapı kilidi önceden bi açılıyo bi açılmıyodu şimdi tamamen durdu pim ne düşüyo ne kalkıyo bunun nedeni nedir nasıl yaptırabiliriz usta kapı kilidi değişmesi, lazım tamir olmuyo dedi yardımlarınızı bekliyorum

Çevrimdışı firebir30

• Profili Görüntüle
Ynt: Bora sağ arka kilit otomatiği çalışmıyo
« Yanıtla #1 : 24 Kasım 2011, 18:33:06 »
kapı kilidi mekanizması vakumlu olması lazım. vakumu çalıştıran küçük bir pompa olması lazım. kilitten önce o pompayı ve onun üstünde şeffaf bir meme olması lazım onları kontrol ettir. meme genel yırtılıyor ve vakumu kaçırıyor. pompa 50 tl meme 2-3 tl olması lazım.

Çevrimdışı EsatTR55

• Profili Görüntüle
Ynt: Bora sağ arka kilit otomatiği çalışmıyo
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2011, 16:59:40 »
iyi günler aracımın sağ arka kapı kilidi önceden bi açılıyo bi açılmıyodu şimdi tamamen durdu pim ne düşüyo ne kalkıyo bunun nedeni nedir nasıl yaptırabiliriz usta kapı kilidi değişmesi, lazım tamir olmuyo dedi yardımlarınızı bekliyorum

diğer 3 kapı çalışıyorsa arka sağ kapının kilit mekanızmasının içinde oyuncak araba motoruna benzeyen ama öyle olmayan  :) bir motor var bende ondan arıyorum  :) o parça değişirse seninde sorun kalmaz.Türk usulü açma teknikleri var kilidin olduğu yere dışarıdan vur elinle kumanda dan da açma tuşunu bas sarsıntıyla açılıyor bugün açtım 2haftadır açmıyordu arka sağ sonra ustaya götürdüm kilit söküldü vs ya yeni kilit ya da motor lazım