Arkadaşlar ,
Suan mevcut aracımı satıp Golf 6 1.4 122 hp Highline 7- Dsg almak istiyorum.Yanlız bu son zamanlarda dsg şanzıman ile ilgili olan şikayetler inanın kafamı çok karıştırdı.Bu konuyu golf 6 kullanıcılarının bölümündede oluşturdum acil bilgi alman gerek doğuşa sipariş açtırma aşamasındayım.
Canım çok sıkıldı.Öncelikle bu şanzıman tipine yabancı değilim.2009 senesinde satmış olduğum jetta aracım 7-Dsg şanzımandı ve 3.600 km yapmıştım.Özel sebepler nedeniyle sattım.Yani şanzımanı doğru düzgün deneyemedim.Ama uzun yol ve şehir içindede kullandım.O kadar yabancı değilim.
Bu konuyu golf 6 kullanıcılarının bölümündede oluşturdum acil bilgi alman gerek doğuşa sipariş açtırma aşamasındayım.Siz değerli arkadaşlarında bilgisini almak istedim.
Şimdi benim merak ettim bazı sorular var:
1) Sizce bu şanzıman tipi için en ideal motor tipi 122 hp lik motor mu ? yoksa 160 hp lik motor mu ?
2) Bu kasayı alıp şanzıman arızası dışında sorun yaşayan var mı ?
3) Bu şanzımanın test aşamasında olduğunu söylüyorlar.Lakin 2009 senesinde sattığım aracımda bu tip vardı.Halen sorun çözülemedi mi ? Çözüldüde benim mi haberin yok ?
4)Manuel almak mı daha mı avantajlı. ? Yanlız baskı balatanın ne zaman bitip yolda bırakacağını bilmemek bu şekilde korku içinde araç sürmek bana göre değil ama genede fikrinizi rica ederim.
Şimdiden her türlü bilgilendirme için teşşekkür ederim.
2009 yılında satmış olduğum aracımın bi kaç fotosu .