Zaten amaç asayiş ona birşey diyen yok.Ancak aynı polisler karakolda kadını tekme tokat dövüp sonra filmli arabalarına binip geziyolar.Ancak nedense kurallar bize işliyor birtek.Bu arada araçta ki film 2 numara yani orta tondaydı.Her ne olursa olsun daha ilk cezasında men edilmemeliydi.Neyse olan oldu artık dikkatli olalım
kardeşim ben belki içinizde bu tip olaylarda en çok haklarına tecavüz edilmiş bireylerden biriyimdir.
hiç bir suçum ya da şüphe çekecek hareketim yokken,onlarca arabadan beni seçip, "rutin asayiş kontrolü adına" yeni yetme yunus arabadan indirip ensemden tutmaya kalkıştı ve inan kontolü kaybetmeme ramak kalmıştı, memleketimin polisidir dedim,üzerine gitmedim,ona rağmen sadece elini ittim diye dünyaları kopardı.ben şuyum, ben buyum da demedim, diyenler yok mudur, vardır.bu bana deme hakkı mı kazandırır?hayır.
ya da şimdi içlerinde bir tane psikopat, çürük kendini bilmez var diye ben de mi anarşiye sebep olsaydım?
oldu o zaman düzen bozuluyor diye bir kere de biz bozalım, ama düzen kurulyor denince hele bi kurulsun bakarız diyelim?
impreza sti da araç bam bam bağırır, polis yazmaz, adam açar ruhsatı gösterir, kaputta bu var ondan geliyor diye.ama poloya,palioya takma kardeşim "abart!" egzoz..1.4 , 1.6 araca olacak şey değil işte, sokaktan geçip alarmları öttürmenin, milleti taciz etmenin ne anlamı var?sonra memur beni bağladı, bağlasın, o kadar etrafı yırtacağına bağlasın, 10 kişinin keyfi bozulacağına birinin bozulsun.
yanlış anlama, yapan iyi yapmış, oh olmuş demiyorum film meselesinde.tölere sınırları içerisinde filmi ben de destekliyorum hatta yararı da var diyorum.2 numaradan fazlası sırf abartıdır, amacın dışındadır, gerek yok, birazcık da huylarına gitmek lazım, yasa bizleri korumak için var diyorum.