20 Aralik Bu Gti ye bakicam, Onerileriniz, Gorusleriniz.
arkadaslar yarin bu araca bakicam ne dusunuyorsunuz arac hakkinda
km si 140binde
En sonki resimde konsolda duran seyin turbotryksmåler oldugunu soyledi ama ben tam olarak anlamadim turbonun devrinimi gosteriyormus norveccem cok iyi degilde
birde isikliymis konsola monta edilmis merak ettigim sey konsol delinipmi monta edilmis acaba eger boyleyse cokmu kotu olur.
aracin orjinal on tamponunuda vericekmis aracla birlikte.ekstra 2 set lastik alicam normalde 1 set ekstra aliniyor kislik olarak yazligin yaninda bu bana 2 set yazlik 1 set kislik vermis olucak.
arac tl olarak bana 22 bin e mal olucak aracin kayit ettirilmesi haric. kayitla beraber 23.500 24 bin tl yi falan buluyor sanirim.
ilk arabam olucak cok heycanliyim .hava 4 de karariyor bende 4 den sonra gidicem bakmaya, aydinlikta gormek isterdim araci ama kuzeyin kotu yani iste
biliyorum cok konu actim burda bi kac arac linki daha gosterdim ama kafama yatan en son bu oldu model olarak ve km olarak.hemde siyah istiyordum.
10 bin kron yani 3 bin tl daha versem bacanagin 2.0 benzinli 2002 model b6 kasa audisini alabilicem ama istemiyorum acikcasi