Gönderen Konu: 1.4 16 v önden kazalı tek kapı polo 9.250 tl sizce uygunmudur arkadaşlar yardım  (Okunma sayısı 4483 defa)

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
97 model 1.4 16 v sportline ful olanından arkadaşlar önden kazalı sag camurluk  kaput ön panel degişmiş 130 bin km kırmızı tek kapı 9.250  istiyo yardımcı olurmusunuz ilkez polo alıcam kafam karışık biraz nekadar yakıyor bide onun hakkında bilgi veririmisiniz :(

Çevrimdışı orca

• Profili Görüntüle
arkadaşım pert kaydı varmı onu öğren, ikincisi direklerde şeselerde sorun varmı çok iyi bir ustaya göster, benim poloyuda senin gibikazalı diyerek almıştım araştırmadım sonra pert kaydı çıktı ve bir sürüde masrafı satana kadar göbeğim çatladı bu pololar hassas arabalar bence 1000 lira fazla ver kazasız temizini al sonra uğraşırsın derim benden tavsiye
RedMercury

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
arkadaşım pert kaydı varmı onu öğren, ikincisi direklerde şeselerde sorun varmı çok iyi bir ustaya göster, benim poloyuda senin gibikazalı diyerek almıştım araştırmadım sonra pert kaydı çıktı ve bir sürüde masrafı satana kadar göbeğim çatladı bu pololar hassas arabalar bence 1000 lira fazla ver kazasız temizini al sonra uğraşırsın derim benden tavsiye
:tamamdir
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
PERT KAYDI YOK AMA 5250 LİRA PLAKA SORGULAMASINDA CIKIYOR  ŞASESİNDE DİREGİNDE HİÇ BİŞEY YOK AMA DEDİGİM GİBİ ÖNDE DEGİŞENİ COK GİBİ  MOTORU COK İYİMİŞ  ZATEN MOTORUNUDA BAKIMI YAPILIYOR  ARAÇ KAPORTADAYKEN DİRİ Bİ ARABA YAKITI NEDİR PEKİ BUNLARIN

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
sakin kullanımda 200kr- 220kr  sert kullanımda 230kr - 300kr bu değerler lpg değerleridir. (bölgelerdeki lpg fiyatları ve motorun durumu fark yaratır tokatta lpg 2,46) aynı zamanda benzinde 400kr ortalama.
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
benzinli hiç lpg takılmamış 130 binde

Çevrimdışı ozmo

• 96 Polo 1.6
    • Profili Görüntüle
5250 Tl 'lik masraf yapıldıysa muhtemelen motordada işlem yapılmıştır.iyi araştırın derim

Çevrimdışı red polo

• Profili Görüntüle
yok aracın tamirini gözümün önünde yapıyolar sadece ufak tefek masraflarıda  bedavaya gelsin diye sigortadan alındı ücreti o yüzden bu kadar cıktı fatura degişen parca kaput gerek yoktu ama yenisi olsun dedi usta  camurluk  bide malum pilastik olan ön panel
 :tamamdir

Çevrimdışı orca

• Profili Görüntüle
arkadaşım sen zaten araca güvenip almaya karar vermişsin o zaman sorucak bişey yok al güle güle kullan önemli olan içine sinmesi
RedMercury