Ertanoy selam!
Oncelikle seninle sonunda tanisabildik. Neden boyle diyorum: Cunku Ankara'ya tatile geldigimde neredeyse zamanimin tamamini Bestekar-Tunali taraflarinda geciriyorum ve senin arabanin onunden gunde 20 kere falan geciyorum, her seferinde ic gecirerek. Ikinci sebep, arabayi satisa cikardigin zaman bana hemen 1000 tane yerden haber geldi, sonunda satiyor diye. Kanada'dan tabii olayla ilgilenemedim, bir de o zaman araba hakkinda cok bilgim yoktu, fiyatin yuksek olmasi sebebiyle beklemeye karar vermistim, ama diger taraftan niye sattigini da anlayamamistim. Sonucta VW sevgisi agir basmis anlasilan, araba hala sende, iyiki de sende, nefis bakiyorsun arabaya, tebrikler. Ucuncu sebep, en yakin arkadasimin kuzeni Serdar'ile ayni binada oturuyormussunuz meger. Ben arabayi almak istedigimde Serdar'a soyledim, benim yerime seninle konusmasi icin ama sanirim bahsetmemis sana benden. Neyse sonunda tanistik, super oldu. Umarim bir dahaki Ankara ziyaretimde yuz yuze de gorusuruz.
Body kit konusuna gelince, sorma cok zor bi karar benim icin. 2 gundur foruma daha once post edilmis yazilari okuyorum. Genel olarak farkettigim kadariyla burdaki herkes de benim gibi araclarin maksimum derecede orjinal ve az aksesuarli olmasindan yana. Kimse beni yanlis anlamasin, body kit falan diye tutturuyorum ama hala aklima yatmis degil. Sonucta arabayi alcaltip jant lastik olayini da hallettikten sonra belki istedigim goruntuye kavusacagim. Eger hala begenmezsem o zaman bir deniycem herhalde body kit ne kadar duzeltiyor ne kadar bozuyor. Bir de soyle bir problem var, lastikler 205e ciktigi zaman, kaportanin disina tasacaklar ve cirkin gorunebilirler diye biraz killaniyorum, su an ustunde orjinal 175/13 ler var ve neredeyse hic tolerans yok kaporta ile. Bakalim iste oynayip duruyoruz. Cok zevkli!
Siyah jant konusunda hem fikiriz demekki. Benim de ruyalarima giriyor. Mutlaka neticelendirmem lazim. Deli gibi ariyorum ya.
Arabaya daha buyuk fren diskleri ve kaliperler dusunuyor musun? Su an jantlar kocaman oldugu icin mevcut diskler cok ufak kaldi sanki..Nacizane fikrim...
Saygilar