Arkadaşlar fotoğraf makinam var burdaki özel servislerin bir kısmını tanıyorum.reklam vs için gidip konuşabilirim.Fotoğraflarınıda ben çekerim herşeyi bedavaya getirmiş oluruz
bi heveslendik ama sonumuz hayrola..
bu arada heves kırıcı olmak istemem ama o koskoca auto show bile artık eski trajının 5 te 1 ini yakalayamıyor.Biz bu dergiyi aslında öncelikle forum üyeleri ve yakınları için düşünelim.Büyümeye pek gerek yok gibi.Yani ne biliyim hevesimiz kırılır diye diyorum.Bu devirde millet para bulsa aracına yakıt alıyor bu sebeple satışların olacağını pek sanmıyorum.Forum üyeleri ve yakınları yeterli olacaktır diye düşünüyorum.Hıı büyütmek gerekirse işleri tüm imkan ve olanaklarla elimden geldiğince varım bu işe.
Mesela benim aklımdaki ilk fikir şu.Tüm arkadaşlarımızın araçlarını fotoğraflayıp üye fotoğrafları vs yapabiliriz.Her 2 ayda bir 10-12 üyenin yada daha fazla üyenin araç tanıtımları yapılabilir.Yani bu işteki amacımız tamamen keyif ve eğlence olmalı.Acaba bu iş tutarmı diye düşünmememiz gerekiyor.İleride yakınlarımıza gösterebileceğimiz bir dergi olsun yeter