arkadaşlar merhaba geçen gün vw standında golf 7 çıkmış ona bakıp inceledim bazı yerlerinde golf6 ya nazaran ufakta olsa artıları var aslında kasa aynı sadece biraz allık birazda rimel çekmişler yani hafif makyajlamışlar al sana gof 7 demişler.48600 trafik sigortası hariç fiyatı edermi etmezmi onu alan kişiler taktir eder.asıl konuya gelim.alıcı gibi yaklaştım benim golf6 aracım 9500 km'de en ufak birşeyi yok tertemiz ilk aldığım günki gibi bunu verip golf7'yi almak istiyorum benim arabamı kaça sayıp üzerine ne istersiniz dedim.dedimse alıp vereceğimden değil ya maksat bilgim olsun.dod'a aracın bilgilerini gönderdiler 10 dakika sonra haber geldi.ne fiyat verdiler dersiniz.o an gülme krizine girdim görevli bayan kardeşimede ayıp oldu ama çok komik bir fiyatla karşılaştım.benim 2012 golf comfort modeli 9500 km'deki aracıma 33000 tl deyer biçtiler 1 yaşında araba bu kadar deyer kaybettiğini ben ilk defa dod otoda şahit oldum bravo dod'a izledikleri fiyat politikasından dolayı bunlar tam oportolist köylü kurnazı olmuşlar bizim haberimiz yeni oldu.beyler araç satacaksanız yada takasa girecekseniz sakın dod'a uğramayın int aleminde yada galeriye koyun aracınızı daha iyi.dod oto'nun satış politikası tamamiyle kendilerine yontmak müşteri menfaatleri onlar için hiç önemli değil..