Bugün kalorifer peteği tayzikli ilaçşı suyla temizlendi , içinden birşey çıkmadı , ardından basınçlı suyla temizlendi , yine birşey çıkmadı , su devidaimine bakıldı normalmiş , kalorifer kollarına bakıldı , ayırıyormu ayırmıyor diye , o da normal , ardından termostat değişti 80 lik takıldı , daha önceki bozuk olabilir düşüncesi ile.Daha önceki termostat 87 likmiş.Şuan yine kaleriferden ılık hava geliyor, ısıtmıyor , geriye bir tek şey kaldı , radyatör dediler , radyatör radyatörü değişecek dediler , bursa yetkli satıcısına sordum 90 tl dedi , kutusunu istedim bakmak için , baktım kutuda debi bilstein yazıyor , alman malı dediler , içine baktım radyatörün üzerinde hiçbiryerinde german falan yazmıyor , bu da çin malı olmasın ? Çin malları da 50-60 tl civarı. Ne yapayım ? hangi radyatörü alayım ? nerden alayım ? Kalerifer radyatörünü değiştirmek için komple konsol torpide göstergeler sökülmesi gerekiyormu ? yoksa alttan kendim takabilirmiyim ? Değiştiren arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim .