Gönderen Konu: Kalorifer ! Kalorifer radyatörü değişimi !  (Okunma sayısı 58531 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kalorifer !
« Yanıtla #28 : 24 Aralık 2011, 23:42:47 »
gokhan en gec yarına damlar gecen  cabrıosuna  ne yaptıysa hamam gıbı olmustu ıcı oda Bursalı :)
Bak kankam beni nasılda tanıyo ya  :D Abi konuştuğumuz gibi kalorifer peteğin değişicek ve tıkanmaması için sürekli olarak antifreeze kullanıcaksın ben artık antifreeze eksik etmiyorum çokta güzel ısıtıyor ama dediğim gibi konsol inicek  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 24 Aralık 2011, 23:45:51 »
ilker korkarım kalorifer peteği değişti diyen eski sahibi sana yalan söylemiş onu değiştir sen  :tamamdir
ne dedim ?  ;)
H.G WORKS

Çevrimdışı SNCKTR

• Nekmiye Babo Jiv...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 25 Aralık 2011, 00:10:44 »
Bak kankam beni nasılda tanıyo ya  :D Abi konuştuğumuz gibi kalorifer peteğin değişicek ve tıkanmaması için sürekli olarak antifreeze kullanıcaksın ben artık antifreeze eksik etmiyorum çokta güzel ısıtıyor ama dediğim gibi konsol inicek  ::)
kankalar kanda maxla ee takıp edıyoruz kım kımınle ne yapıyor :) nerelerde 169 basıyor  :D ;D
http://i44.tinypic.com/akescz.gif
       http://golfmk1ciyiz.biz/Smileys/default/tapinin.gif  
http://50.tinypic.com/15f33o.gif

Çevrimdışı ayhanozdemiroglu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 26 Aralık 2011, 17:42:36 »
Akın abi arabanda termostat takılı olduguna eminmisin termostat takılı degilse araç çok çabuk sogur ve kesinlikle hareret yükselse dahi kaleriför ısıtmaz soguk üfler

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 26 Aralık 2011, 23:22:34 »
kankalar kanda maxla ee takıp edıyoruz kım kımınle ne yapıyor :) nerelerde 169 basıyor  :D ;D
;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ilker_rr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 26 Aralık 2011, 23:44:16 »
Gökhan yarın sabahtan gidiyorum sanayiye

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 27 Aralık 2011, 00:09:25 »
arkadaşlar termostat termostat diyorsunu nerde bulunuyor hangi termostat bu.benim arabam hamam gibi fakat bir arkadaşım da aynı durumdan şikayetçi peteği temiz açık fakat arabada sıcaklık hiç yükselmiyor.anca sürekli şehiriçinde iken motor biraz ısınıyor ama uzun yola çıkınca hararet hemen dşbe geliyormuş.neden bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.ilker kusura bakma aynı problem olduğu için buradan sorayım dedim.

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 27 Aralık 2011, 01:17:59 »
Akın abi arabanda termostat takılı olduguna eminmisin termostat takılı degilse araç çok çabuk sogur ve kesinlikle hareret yükselse dahi kaleriför ısıtmaz soguk üfler

bilmiyorum ayhan kardesım. bı oncekı sayfadada sordum bu termostatı kendım degıstırebılırmıyım dıye ama bı cvp gelmedı. termostat var dıye dusunuyorum cunku sehır ıcı 1 saat dolasınca hararet 90 a cıkıyo sabıt kalıyor ama hararet 90 da ıken 1 km lık yol gıt dırek dıbe dusuyor.

ben pedere sordum bu durumu termostat acık kalıyodur dedı kacıyordur dedı. alayım degıstıreyım kendım dıyorum.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı servet_volt

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 27 Aralık 2011, 01:26:55 »
hatta bugun sabah uzun yoldan geldım arabanın onune gazete ile kapattım cok az acık bı yer bıraktım yolda hararet cok az bısı yukseldı sadece.
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 27 Aralık 2011, 04:26:09 »
valla bizim mk2 de sibirya gibi resmen..
araba isinmiyor, kesinlikle isinmiyor hemde :D
hararet normal motor sicakligi normal ama bu kaloriferde bi anormallik var..
araba toplaniyor zaten malum, heryerini soktum hafta sonu sanayide..
kalorifer petegini almak icin icini bosalttigimda farkettimki kalorifer konsolunda iki tane buyuk kapak var, birisi tam kapanmiyordu, sanirim soguk havayi engelleyen kapak yuzunden olabilir..
su an aracin basinda degilim, kalorifer peteginide peder bey e havale ettim, o ilgilenecek, olmazsa araba bitince icini toplarken o kapaga bi el atayim ben..
sanirim bu yuzden isinmiyor meret..

Çevrimdışı lostys

• T-Dawg!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 27 Aralık 2011, 17:45:44 »
valla bizim mk2 de sibirya gibi resmen..
araba isinmiyor, kesinlikle isinmiyor hemde :D
hararet normal motor sicakligi normal ama bu kaloriferde bi anormallik var..
araba toplaniyor zaten malum, heryerini soktum hafta sonu sanayide..
kalorifer petegini almak icin icini bosalttigimda farkettimki kalorifer konsolunda iki tane buyuk kapak var, birisi tam kapanmiyordu, sanirim soguk havayi engelleyen kapak yuzunden olabilir..
su an aracin basinda degilim, kalorifer peteginide peder bey e havale ettim, o ilgilenecek, olmazsa araba bitince icini toplarken o kapaga bi el atayim ben..
sanirim bu yuzden isinmiyor meret..
o kapak var ya erdem ah o kapak ... araya bi sopa koyun dursun komple açık :D

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 27 Aralık 2011, 17:50:04 »
o kapak var ya erdem ah o kapak ... araya bi sopa koyun dursun komple açık :D

yok yok sopayla mopayla olmayacak bu is :)
bn irzina gecicem o kapagin :D

Çevrimdışı ilker_rr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 27 Aralık 2011, 18:08:14 »
Bugün kalorifer peteği tayzikli ilaçşı suyla temizlendi , içinden birşey çıkmadı , ardından basınçlı suyla temizlendi , yine birşey çıkmadı , su devidaimine bakıldı normalmiş , kalorifer kollarına bakıldı , ayırıyormu ayırmıyor diye , o da normal  , ardından termostat değişti 80 lik takıldı , daha önceki bozuk olabilir düşüncesi ile.Daha önceki termostat 87 likmiş.Şuan yine kaleriferden ılık hava geliyor, ısıtmıyor , geriye bir tek şey kaldı , radyatör dediler , radyatör radyatörü değişecek dediler , bursa yetkli satıcısına sordum 90 tl dedi , kutusunu istedim bakmak için , baktım kutuda debi bilstein yazıyor , alman malı dediler , içine baktım radyatörün üzerinde hiçbiryerinde german falan yazmıyor , bu da çin malı olmasın ? Çin malları da 50-60 tl civarı. Ne yapayım ? hangi radyatörü alayım ? nerden alayım ? Kalerifer radyatörünü değiştirmek için komple konsol torpide göstergeler sökülmesi gerekiyormu ? yoksa alttan kendim takabilirmiyim ? Değiştiren arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim .

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 27 Aralık 2011, 18:21:45 »
Bugün kalorifer peteği tayzikli ilaçşı suyla temizlendi , içinden birşey çıkmadı , ardından basınçlı suyla temizlendi , yine birşey çıkmadı , su devidaimine bakıldı normalmiş , kalorifer kollarına bakıldı , ayırıyormu ayırmıyor diye , o da normal  , ardından termostat değişti 80 lik takıldı , daha önceki bozuk olabilir düşüncesi ile.Daha önceki termostat 87 likmiş.Şuan yine kaleriferden ılık hava geliyor, ısıtmıyor , geriye bir tek şey kaldı , radyatör dediler , radyatör radyatörü değişecek dediler , bursa yetkli satıcısına sordum 90 tl dedi , kutusunu istedim bakmak için , baktım kutuda debi bilstein yazıyor , alman malı dediler , içine baktım radyatörün üzerinde hiçbiryerinde german falan yazmıyor , bu da çin malı olmasın ? Çin malları da 50-60 tl civarı. Ne yapayım ? hangi radyatörü alayım ? nerden alayım ? Kalerifer radyatörünü değiştirmek için komple konsol torpide göstergeler sökülmesi gerekiyormu ? yoksa alttan kendim takabilirmiyim ? Değiştiren arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim .

kalorifer radyatoru icin komple konsol iniyor maalesef..
yani ben oyle alabildim ancak..
eger gogus indirmeden sokebilen babayigitler var ise nasil yaptiklarini bende ogrenmek isterim dogrusu :)

ama seviyorsaniz eger ugrasmayi sokun gogsu bence..
kablolarinizi duzenlersiniz, kalorifer borularinizi falan temizlersiniz..
iyi oluyo yani :D