Gönderen Konu: kalorifer sorunu....  (Okunma sayısı 23277 defa)

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
Ynt: kalorifer sorunu....
« Yanıtla #14 : 25 Aralık 2011, 09:35:27 »
valla hocam benım aracdada ısıtmama sorunu var su eksılme yok polen fıltresını degıstırdım gene aynı ıstmıor :D

vallahi ben polen filtresini falan değiştireli en fazla 2000 km olmustur.... termostad gidik gibi gozukuyor...

Çevrimdışı kuzeyank

• Profili Görüntüle
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Çevrimdışı chemisamet

• DAS AUTO
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 Bora 1.6 SR
« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2011, 18:07:52 »
Benım aracta tam ısıtmıyor kardesım aynı su eksıltmede var az az.. :-\ :-\ :-\

Çevrimdışı hda

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2011, 19:36:53 »
filtrelerimi daha yenı değiştirdim ondan olacagını pek zannetmıyorum....hemen suyuna bakıorum..... birde uzun yolda 2500 devıre aracı oturtup gittğimdde hararet 70 ın altına dusuyor normal mı acaba????
Termostat gibi gözüküyor. sadece içeriyi ısıtmıyor deseydin kalorifer peteği diyecektim. Babamın Fabiada da aynı sorun olmuştu. Petek hem delik hemde tıkalı olduğu için değiştirdik. Sorun kalmadı. Termostatı sanayide çok rahat bulabileceğini tahmin ediyorum. Yinede farklı parça ihtiyaçların olursa www.skopar.com'dan da fiyat alabilirsin. Vag grubu parçaları getiriyor.

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N Sportline
« Yanıtla #18 : 25 Aralık 2011, 22:48:10 »
Termostatın gidik değiştir it gibi ısıtır :D
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

Çevrimdışı chemisamet

• DAS AUTO
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 Bora 1.6 SR
« Yanıtla #19 : 25 Aralık 2011, 22:56:38 »
Termostatın gidik değiştir it gibi ısıtır :D
termostat arızalı ıse ıcerı su verır mı??

Çevrimdışı orca

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2011, 23:03:04 »
vermezz sadece motorun ısınmaz
RedMercury

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Aralık 2011, 09:37:54 »
bende 95 model 1.6 aee var:D

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2011, 23:33:04 »
Benim yeni değiştirdiğim halde termostattanmış eski model olduğu için tam uyanı bulmak lazımmış galiba öyle birşey söyledi usta bilmiyorum ama sağolsun ücretini almadan tekrar yaptı. şimdi çakılı 90 da duruyor hem içerisi ısınıyor hem motor ısınıyor hem de soğuk motor çalıştırmadığın için psikolojik olarak rahat oluyorsun.  :)

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 29 Aralık 2011, 00:27:24 »
Benim yeni değiştirdiğim halde termostattanmış eski model olduğu için tam uyanı bulmak lazımmış galiba öyle birşey söyledi usta bilmiyorum ama sağolsun ücretini almadan tekrar yaptı. şimdi çakılı 90 da duruyor hem içerisi ısınıyor hem motor ısınıyor hem de soğuk motor çalıştırmadığın için psikolojik olarak rahat oluyorsun.  :)

termostadı kaça hallettin cıkma mı aldın yan sanayimi yoksa orj. bilgilendirirsen sevinirim...

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 29 Aralık 2011, 00:31:32 »
yaa hergun yenı bı sorun cıkıyor ayar olmaya başladım artık.... 170-180 kapattım  sol seritten gidiyorum:D gazdan ayagımı cektım motor frenıyle araç yavaslasın dıye araba 5000 devırden bırden rolantıye 1000 devıre dustu... ilk önce acaba vites yuvadanmı cıktı dıye dusundm kontrol ettım 5.vites aynen yuvasında duruyor... sonra bosa aldım tekrar 5e attım bır sıkıntı olmadı.. bu ıkıncı kez oluyor... acaba debraj mı gıdıyor ne olabilir aynı sıkıntıyı yasayan varmı acaba....

Çevrimdışı bunalan

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 29 Aralık 2011, 09:28:00 »
termostadı kaça hallettin cıkma mı aldın yan sanayimi yoksa orj. bilgilendirirsen sevinirim...
Şöyle söyleyeyim yağ filan değiştirmişti fatura kesti verdi. Evde kontrol ettiğimde termostat yazılmadığını gördüm. Gittim söyledim unutmuşuz dedi. Gitmişken benzin filtresini de değiştirdi. İkisine 40 tl verdim. Yani termostat+benzin filtresi+ benzin filtresi işçiliği = 40 tl verdim.

Çevrimdışı ggtoker

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 29 Aralık 2011, 09:59:20 »
hmmm...fazla pahalı değilmiş hemen halledeyı onu bari:D

Çevrimdışı nazm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Aralık 2011, 13:56:54 »
arkadaşım bence de termostat gidik. benim araç 3 dk çalıştıktan sonra hamam gibi yapıyor aracın içini.
Büyük imza.