bugrabey selam;
Geçmiş olsun öncelikle..Geçen sene benim bu su yüzünden neler çektim neler kardeş..Duygularını çok iyi anlıyorum arabadan soğumuştum resmen bi ara artık kasko yaptırıp arabayı yakmayı bile düşündüm yada şantiye de dağdan aşağı atacaktım artık o kadar can sıkmıştı...
Geçen kış yaptırdığım işlemler şöyle.Sanayiye gitmeden forumda okuduklarımı denedim olmadı arka stoplar falan bakmadığım yer kalmadı senin gibi davlumbazlara kadar söküp baktım bende..
1. İlk gittiğim usta abi bu ön cam ızgaradan alıyordur dedi hemen camcıya götürdü beni. Camcı senin camda oynama var dedi söktü tekrar silikonladı taktı tamam artık su almaz dedi.( Yağmur yağdı içeri göl o ustaya selam vermiyorum artık
2. Bu sefer gittiğim usta ise abi tamam lpg hortumlarının geçtiği yerde açıklık vardı sikikonladık artık almaz su dedi. ( Yağmur yağdı aynı o ustaya da elveda
3. Bu arada arabanın akü bitti 1 hafta kilitli kaldı açamadım merkezi kilitten dolayı..Arabayı açtığımda içeri buz pisti gibiydi paspaslar
4. Artık bıkmıştım baktım çözülmüyo bu sorun nisan - mayısa kadar bekledim yağmur yağdıkça ben kürekle su atıyodum dışarı yoldan geçenler bakıyodu bu akıllı napıyo diye artık.
havalar ısındı biraz yağmurlar geçti. Forumda usta önerilerinden Ankara Şaşmaz da bi servis buldum oraya gittim. Durum kaportalık dedi tamam dedim araban sende kalsın 10-15 gün acele etme dedim. yaptılar aldım arabayı 1 sene garantili işçilik dedi artık damla girmez arabaya dedi sen camı açık unutmazsan eğer..ben de o gazla sormadım valla nedenmiş diye..O günden beri bi sıkıntı yok şimdilik şükür. O kadar sert bi yağmur yağmadı ama şimdilik inşallah almaz..Sende inşallah işini iyi bilen bi ustanın eline düşersinn.. Hayırlı Günler..