Mehmet bey öncelikle forumumuza hoşgeldiniz ve bilgi paylaşımı yaptığınız için çok teşekkürler. Benimde 2 sorum olacak. 1. sini bir arkadaş yazmış ama dikkatinizden kaçtı sanırım. Simit tank var bende 45 lt gaz alıyor ve 500 km yol yapıyor ama bunun 250 km si 4 yeşil ışık 250 km si kırmızı ışıkta geçiyor. şamandıra ayarından mı bu sorun yoksa beyinle mi alakalı? bir de bazen doldurmama rağmen kırmızı ışık veya 1. yeşil ıışkta takılı kalıyor. sonra bir stopdan sonra düzeliyor. ve yokuşlarda çok oynuyor hadi bunu anlayabilirim simit tank yatay olduğu için gazın yüksekliği az eğimde çok oynar ama ilk bahsettiğim durum önemli. km yi sıfırlamayı unutursam araç kırmızıya geçince ha bitti ha bitecek korkusu içindeyim. 2. sorum ise aracım 2001 1.6 SR motor Golf 4 ve Zavolli sıralı sistem kit var. Benzinde hiç farketmedim yada farkedecek kadar yol gitmediğim için bilmiyorum ama 2. ve 3. viteste 2000 devirle giderken bazen silkeleme tututluk diye tabir edilen şeyi yapıyor. bunun nedeni lpg kitimden midir yoksa motor ile alakalı birşey midir?
mehmet beyin konusu ama içinize su serpmek adına ben cevap vereyim, daha detaylı cevabı kendisi yazar diye tahmin ediyorum.Öncelikle aracınızda o ışıkla ilgili bir sorun yok.
2 aracımda da zavoli kullandım, ikisi de simit tank.İkisinde de tüp daha bitmemesine rağmen kırmızı yanması olayı var, bunu direkt zavoliye yüklememek lazım, simit tank kullananların yüzde 90ında bu sıkıntı var.En iyisi oradaki ışıkları hiç takmamak.Simit tank yanıltıyor.
bunun yüzünden ve bagajda stepnenin kapladığı yer yüzünden simit tankdan nefret ediyorum.
tutukluk konusunda ise benim yorum yapmam doğru olmaz, çünkü ustalık gerektiren bir konu