Merhaba Ferhat Bey ;
Öncelikle sorununuzun düzelmesine sevindim.Serviste yapılanlara bakıldığında ;
*Orjinal filitre takılması normal
*Gaz ayarının rolanti de yapılması yanlış hatta hikaye .AEB yazılama sahip zavolli programı ile rolantıde ayar yapılmaz ,muhakak yola çıkılıp yol ayarı yapılması gerekir.
*Bakım fiyatı pazarlıkla normal seviyelere inmiş.
Lpg li güzel günler dileriz.
haklıymışsınız mehmet bey bujileri değiştirdim sorun düzeldi. baya bi körelmiş bujilerin uçları. üzerinden çıkan NGK marka 3 tırnaklı buji idi yerine Bosch un yine 3 tırnaklı bujileri takıldı. 35 TL bujiler + 10 TL işçilik ödedim. sizce bu nasıl.?
artı ustama sordum ben aracı aldığım 17.000 km dir hiç lpg bakımına girmedim diye girsen iyi olur dedi. zavoli kitim için konya bölge distribütörü sarıkulak otomotiv e gittim. sıkıntınız var mı ne kadar yakıyor ne zaman gaza geçiyor diye sordular çekişinde bi sorunum olmadığını sadece 2.3. viteste 2000 devir civarı silkelediğini ve son lpg fiyatlarına göre uzun yolda 20-21 krş şehiriçinde 24-25 krş yaktığını söyledim normal dediler bujileri yeni değiştirip oraya geldiğimi + aracı aldığım 17.000 km dir lpg ye hiç baktırmadığı mı söyledim. filtreyi değiştirelim bide sistemden değerlere bakalım dediler. bi el attılar benim sistemde lovato nun filtresi çıktı ve içi motor yağının değişimden önceki kıvamında ve renginde yağ doluydu 1 şırıngayı dolduracak kadar. ellerinde böyle ucuz filtre olmadığını zavolinin kendi orjinal filtresini takacaklarını peşin fiyatının 70 TL olduğunu söylediler. takın dedim. bilgisayara da bağlayıp baktılar değerlerin normal olduğunu gaza geçiş süresini biraz kısalttıklarını ve yakıtı hafif tatlandırdıklarını tüketimim çok artacak olursa tekrar uğramamı söylediler. fiyatın son olacağını sordum 60 olsun dediler cebimden 55 tl çıktı nakit onu kabul ettiler. sizce fiyat nasıl ve yapılanlara söylenenlere yorumlarınız nelerdir?