Gönderen Konu: anahtarınızla arabanızı kaç metreden açabiliyorsunuz  (Okunma sayısı 7524 defa)

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
arkadaşlar. arabayı ilk aldıgımda 1.5 sene önce evin önüne park ediyorum camdan basıyorum araç açılıyor kapanıyordu. zamanla pildeki zayıflama ile bu mesafe git gide düşdü. en son yanından açmaya başladık. gecen hafta hiç açamadım gittim pilini degiştirdim.pili degiştimeme ragmen şuan arabanın tam yanında açıp kapaya biliyorum ama 2 metre ilersinde bile kumanda edemiyorum. ilk zamanları gibi uzak mesafler malesef yok :(  sizce sorun ne olabilir. siz kaç metreden kumanda edebiliyorsunuz.

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
Ynt: anahtarınızla arabanızı kaç metreden açabiliyorsunuz
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 21:02:37 »
valla bendede oldu o dedigin iyimi:D bende anlamadım.abi pil kalite olacak cok kalite ama.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 21:10:06 »
valla memleketin en iyi saatcisinden aldım pili.... bunlar için özel pil satılıyormu bilemem ama. içinden çıkan pil panasonicdi. taktıgımız sony. bukadar fark olurmu acaba

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2011, 21:22:54 »
Valla bende cozemedim ya:D sanırım duracel bu isi cozer abi :D enteresan gercekten.100 metreden alan sey dedigin gibi 10 metreden alamaz oldu. Bunların GOZU NEREDE? alıcı göz?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2011, 21:27:17 »
benim anladıgım kadarıyla arka camlardan tutdunmu ordan hemen alıyor. ön camlardan okadar etki yok. arka kapılarda sanırım. duracell  yapdımı acaba golf anahtar için bir pil. onlar genelde ayılara takıp koşturmuyorlarmıydı ;D

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2011, 21:29:26 »
10m
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı cicos

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2011, 21:34:16 »
ben ilk aldıgımda dedimya rahat 2 0 metrede etkili idi. şimcik dipinden tutdurmaya çalışıyoruz  :-\

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2011, 23:17:22 »
aracı görüyorsam rahat 25 30 m den açıp kapayabiliyorum  ;)

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2011, 23:46:13 »
ozel kumanda pıllerı vardır vw yetkılı bayılerınde 75 tl dıye bılıyorum :)

Çevrimdışı ECU38

• GOLF V 1.6 FSI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2011, 08:21:42 »
youtube dan bakın vw key remote range diye aratın çıkar tahminen işyerimde yasak olduğu için bakamadım. ordan nasıl mesafenin artacağı hakkında yapılabilecekler var. örneğin önceden izlediğim bi video dakinde anten kısmına irice bir kablo lehimliyorlar ve kumanda kabını kapatıyorlar mesafe acayip artıyor umarım işinize yarar...
Deyiş o deyiş patladı gitti :)

Çevrimdışı alplion

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 29 Aralık 2011, 10:50:08 »
beim de yeni yaptırdıgım kumanda cama 10 cmkala çalışıyordu. sonrasında içini açıp içinde potansiyotmetre gibi birşey var dı onunla oynadım hiç çlışmamaya başladı.sebebi ne olabilir ki bide kumanda ücretleri ne kadar gibi ki?
Yüzde Israr Etme Doksan da Olur, İnsan Dediğinde Noksan da Olur, Sakın Büyüklenme Elde Neler Var, Bir Ben Varım Deme, Yoksan da Olur...

Çevrimdışı furkank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 29 Ocak 2012, 09:32:34 »
benim arabam yaklasık 40 metreden görüyor. binanın 8 kattından gördüğünü  düşünürsek bide..

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2012, 19:41:35 »
sonradan takılan alrm.Bende 200 mt den alıyordu.Nazar değdi şimdi

Çevrimdışı G60

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2012, 19:54:50 »
Çekmediği yerde alarm kumandasını şakağınıza dayayıp deneyin. Menzili artar.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."