Sedat kolay gelsin..Sadece sol yanı boyatmışsın renk farkı olmadı mı?
Bide o antenin hali ne ya,baytar işi derler buna otomatik anten alalım sana
saol çok aman aman bir fark olmadı 5-6 ay sonra bir fark kalmaz boya taze olduğundna canlı ama okadarda sırıtmıyor anten öyle ç... gibi duruyo
görüşde filen problemde yok aslında ama aşağa inerse dediğin gibi daha hoş durur.
Maşallah hayırlısı olsun güzel görünüyor.Far altı kaşı varmı tam seçemedim ya da onuda bulacakmısınız?Birde yay konusunu soracağım diğer modellerin yayları oluyormuydu Passat'lara?
far altı kaşları var takılı şuan yay konusuna gelirsek alçaltmayı düşünmüyorum pek düzgün yol yok TR de yazında memlekete gidicem zaten karadeniz olduğundna pek düzgün yol yok .
Car wolf araç kendine gelmeye başlamış bitmiş halinin fotolarını en yakın zamanda isterim:)
Sene sonunda bende yay alıcam konunun açıldığı çok iyi oldu acaba diğer modellerle uyumluluk durumu var mıdır ?
aracı şimdi eve getirdim resimlerini de çektim akşama fırsat bulursam eklicem arka cama film çektimi arkası çok daha güzel olucak eminim bakalım beyenicekmisiniz , sanayide gülenler şimdi beyendi aracı
, bu arada senin nizam abiye verdiğin aynaları da taktım abi araba da siyah ve gül kurusu hakim oldu tabi nikelajlarda var