Gönderen Konu: 1983 volkswagen passat cl variant 1,6 ( 17.01.2010 resimler son sayfa )  (Okunma sayısı 140001 defa)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
 :'( :'( :'(

sevgi göz yaşlarım sedat tebrikler yigen çok daha güzel göründü gözüme  :melek: :saygılar
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
:'( :'( :'(

sevgi göz yaşlarım sedat tebrikler yigen çok daha güzel göründü gözüme  :melek: :saygılar

Sen ve baban beyendiyse ne mutlu bana abi :saygılar ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
arka cam fitili bula bilirmiyiz acaba  ???

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
arka cam fitili bula bilirmiyiz acaba  ???
mk1 ile aynıysa bulunur incelemek lazım sana verdiğim adreslere bir sor msnden ;)
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
mk1 ile aynıysa bulunur incelemek lazım sana verdiğim adreslere bir sor msnden ;)

cam büyük ya sanayide mk1 e baktım küçük kalıyor birde passatınki geniş dar mk1 e göre genede ilgin için teşekkürler erci ;)

Çevrimdışı cihatus

• Etmeşşeklemuhabbetküstürürsün.silmecamkırığıyla...
    • Profili Görüntüle
Maşallah hayırlısı olsun güzel görünüyor.Far altı kaşı varmı tam seçemedim ya da onuda bulacakmısınız?Birde yay konusunu soracağım diğer modellerin yayları oluyormuydu Passat'lara?
VWTR Denizli
Dinleyin çocuklar.Bugün size süt içmenin faydalarını anlatacağım!
http://img707.imageshack.us/img707/7409/74240101503116276555966.jpg

Çevrimdışı Atay

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: T3 Luki / Jetta Mk2 / Passat 32b / Jeep Cj8
Car wolf araç kendine gelmeye başlamış bitmiş halinin fotolarını en yakın zamanda isterim:)
Sene sonunda bende yay alıcam konunun açıldığı çok iyi oldu acaba diğer modellerle uyumluluk durumu var mıdır ?
« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 00:15:43 Gönderen: atayondem »
Food's life! Learn it.

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
Sedat kolay gelsin..Sadece sol yanı boyatmışsın renk farkı olmadı mı?
Bide o antenin hali ne ya,baytar işi derler buna otomatik anten alalım sana :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Sedat kolay gelsin..Sadece sol yanı boyatmışsın renk farkı olmadı mı?
Bide o antenin hali ne ya,baytar işi derler buna otomatik anten alalım sana :)

saol çok aman aman bir fark olmadı 5-6 ay sonra bir fark kalmaz boya taze olduğundna canlı ama okadarda sırıtmıyor anten öyle ç... gibi duruyo  :D  görüşde filen problemde yok aslında ama aşağa inerse dediğin gibi daha hoş durur.

Maşallah hayırlısı olsun güzel görünüyor.Far altı kaşı varmı tam seçemedim ya da onuda bulacakmısınız?Birde yay konusunu soracağım diğer modellerin yayları oluyormuydu Passat'lara?

far altı kaşları var takılı şuan yay konusuna gelirsek alçaltmayı düşünmüyorum pek düzgün yol yok TR de yazında memlekete gidicem zaten karadeniz olduğundna pek düzgün yol yok .

Car wolf araç kendine gelmeye başlamış bitmiş halinin fotolarını en yakın zamanda isterim:)
Sene sonunda bende yay alıcam konunun açıldığı çok iyi oldu acaba diğer modellerle uyumluluk durumu var mıdır ?

aracı şimdi eve getirdim resimlerini de çektim akşama fırsat bulursam eklicem arka cama film çektimi arkası çok daha güzel olucak eminim bakalım beyenicekmisiniz , sanayide gülenler şimdi beyendi aracı :) , bu arada senin nizam abiye verdiğin aynaları da taktım abi araba da siyah ve  gül kurusu hakim oldu tabi nikelajlarda var >:D

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Yaa Sedat abi Realde felan Kartaldaki arkadaşlarla toplansakta bi buluşma yapsak ya.. ;)
« Son Düzenleme: 08 Mart 2010, 13:58:22 Gönderen: VW SPEED »
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Yaa Sedat abi Realde felan Kartaldaki arkadaşlarla toplansakta bi buluşma yapsak ya.. ;)

yapalım birkanım hatta anadolu yakası buluşması yapalım olmadı bu çevredekiler gelir sahilde buluşuruz , bu arada senin araba yürüyomu emekliyormu  ::)

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
Yok abi Real yakın ya, bi arkadaşla yürümeye geliriz..

Arkadaştada 99 Caddy var..
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı car wolf

• Profili Görüntüle
Yok abi Real yakın ya, bi arkadaşla yürümeye geliriz..

Arkadaştada 99 Caddy var..

kendine göremi plan yapıon len :bekleriz: :t  hem araba var diyorsun hemde yürüme geliriz diyorsun

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
kendine göremi plan yapıon len :bekleriz: :t  hem araba var diyorsun hemde yürüme geliriz diyorsun

Mazot yakamayız.. :D

Neresi olursa olsun Hep VW olsun bakalım ama praktiker felan iyi abi.. oralar hafta içi çok boş oluyo.. ;)
Kılıçoğlu Garage.