Radyatörün üstünde ki kapaktan su girdiğini sanıyordum ?
Ama orası hidrolik direksiyon yağının girdiği yermiş. Benim temizlediğim yerde burası. İçine suyu doldurmuşum gitmişim hidrolik direksiyon çok sertti. Sonra o kabın hortumlarını inceledim birisi aksın olduğu yere diğeri hidrolik direksiyon pompasına gidiyor. Anlıyacağınız ben içine su doldurup öyle kullandım. Bugün hidrolik sistemini , hortumlarını komple söktüm içinde ki suyu boşalttım kaynar suyla temizledim ama 100 gram su kaldı onu çıkaramadım . 900 gram kadar otomatik şanzıman yağı kattım ATF hayatımda hiç bu kadar yumuşak direksiyon görmemiştim. Çok çok rahatladı direksiyon.
İşlerim yoğun olduğu için gündüz araçla ilgilenemiyorum gece kafa dalgınlığından o kapağı açıp ellediğimde suya yağ karışmış diye düşündüm. Zaten araç bayaa yağ eksiltiyordu. Aptallığım için kusura bakmayın.
Radyatör kabında ki suyu inceledim 1 gram yağ yok.
Yanlış bilgi versemde yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim. Aracımın contası yanık değil ama araç fazla yağ eksiltiyor hidrolik direksiyon sistemini sökerken altına yattığımda karterin her tarafında yağ vardı