Gönderen Konu: Orjinal Hız Sabitleme Parcası  (Okunma sayısı 4057 defa)

Çevrimdışı arda_ts_61

• Profili Görüntüle
Orjinal Hız Sabitleme Parcası
« : 30 Aralık 2011, 15:47:10 »
Arkadaşlar 2004 1,6 passat aracıma hız sabitleme özelligini taktırmak istiyorum bir kaç bilgim dogrultusunda yetkili servislerde sinyal kolu degiştirilerek hız sabitleme özelligi olan sinyal kolu takıldıgı yönünde bilgi aldım sizlerin böyle bir konuda bilgisi olan varmıdır TEŞEKKÜRLER...

Çevrimdışı Frequency

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Skoda Fabia HTP
Ynt: Orjinal Hız Sabitleme Parcası
« Yanıtla #1 : 30 Aralık 2011, 16:42:08 »
servisten alabileceğiniz Cruise Control kiti kutusunun içinde bir adet cc li sinyal kolu ve kablo çıkıyor, montaj yapıldıktan sonra Vag cihazına bağlanıp, gerekli komutlar veriliyor, o kadar.(1-2 saat kadar sürüyor işlem)
 Ben skoda fabia'ya taktırdım, CC kiti 200 civarı, 100 de işçilik verdim, sorunsuz çalışıyor şu anda...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 30 Aralık 2011, 17:48:59 »
fabrika çıkışlı babamın bmw de felan var kullanıyorum ama bizim 1,6 araçlarda ramplarda illa yıgılma olcak onu nasıl gideriyo peki vites küçültmek gerekcek bunu nasıl ayarlıcaz peki ???

Çevrimdışı urald

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2011, 00:53:06 »
Maalesef gidermiyorotomatikse araç vites değişir. Değilse siz değiştirirsiniz debriyaja basınca devreden çıkar yeni viteste yeniden kurarsınız böyle oluyor.

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Aralık 2011, 01:42:50 »
Arkadaşlar hız sabitleyici cazip gibi görünüyor fakat inanın pek de kullanılmayan birşey. sıkıyor çünkü. Zaten tek kullanım alanı da şehirler arası uzun yolda. çok da gerekli değil. yani eğer orjinalinde yoksa bence taktırmamak daha iyidir.