arkadaşlar şu an arabam 96.000 km de ve artık baskı balatasının ömrü bitiyor gibi.kaçırma yok fakat baya yüksekte kavrıyor bu da beni rahatsız ediyor..normalde yokuş yukarı yoğun trafikte vs kaldığım da klasik balata kokusu gelirdi bunu biliyorum.(plastik yanığı gibi bir koku) ancak son 2 gündür bu koku çok garip bir hal aldı..şöyle özetleyeyim,arkadaşımla hem yokuş yukarı hemde yoğun bir trafikte kaldık yaklaşık bir yarım saat,bu sırada çevrede inanılmaz bir hayvan leşi kokusu geliyor ama koku öyle böyle değil,camları kapadık klima vs derken bir türlü geçmedi o koku taki biz düz alana çıkana kadar.bizde o çevrede bir hayvanın ölmüş olacağı ve onun koktuğunu tahmin ederek devam ettik taki ertesi gün yine benzer bir trafik koşulunda aynı kokuyu daha da fazlasıyla duyana kadar.o zaman anladım ki bu koku bizden geliyor ve dayanılcak gibi değil,inanılmaz kötü bir koku..şimdi daha öncede dediğim gibi normal balata kokusunu çok iyi bilirim ama bu şekilde hayvan leşi şeklinde hiç kokmamıştı hiç bir arabamda baskı balata..tabi bende yolda kalır mıyım diye düşünerek direk garaja kapattım arabamı ve ptesi günü yeni baskı balata takacağım..şimdi sormak istediğim bu normal dışı koku neden daha önce olmuyordu acaba?başka bir soruna mı işaret ediyor?daha önce sizlerin başına da geldi mi bu tip bir durum...şimdiden cevaplar için teşekkür ederim..