offf kardeş sen naptın bole diğer arkadaşlar gücenmesin ama BENCE nerdeyse sitede gördüğüm en iyi mk1
oww araç çok guzel bi cabrio maşallah o tamamda plaka çenç olabilir.. ruhsaatta cabrio yazıyomu abi
ruhsatta yazmıyor mu diye soracaktım tam ama ruhsata memur ne yazarsa o yazar. heç bek yazar icabında aracın heç bek olur.motor değil de şasi nodan sorgulatılabilir. ama mantıken onu da ancak servisten yapılabilir. servis de uğraşır mı bilmem.koltuk ısıtma sonradan universal ısıtma çözümleriyle de yapılabilir. o çok fazla bir fikir vermeyebilir. ama özellikle far yıkama standart paketlerde sadece highline araçlarla geldi (özel siparişler hariç) hem 1.6 hem highline paket varsa o zaman 2 ihtimal kalır geriye, ya aslen 1.8 highline iken aracına sonradan motor atılmış (ki bu olamaz çünkü aracın 2002 model) ya da aracın gümrük girişli (bence doğrusu bu)
Ruhsatta Cabrio yazması önemli degil kanka memurlar anlamıyor işlerden benimkine GTI yazdıralım diyorum yazdırınca ne olacak dedi yeni ruhsatı elime verdiler bir baktım heçbek yazıyor çok biliyorlar ya Araç change bile olsa motor ve şase numaraları ruhsatla birebir tutuyorsa kimse bir şey yapamaz