Gönderen Konu: benzin dolumu sorun  (Okunma sayısı 1920 defa)

Çevrimdışı sedatdali

• Profili Görüntüle
benzin dolumu sorun
« : 03 Ocak 2012, 22:56:24 »
arkadaşlar belki çok basit bi sorun ama 2dir benzin alırken benzin kusma yaptı aracımda bugun görevliye sordum abi en düşük ayarda dolduruyorum yinede dışarı akıntı yapıyo dedi depo dolumu dedi hatta bende :) nerde o günler dedim bu sorun neden olur başına gelen varmı benzin kapaktan köpürerek yukurı geliyo çok yavaş ve dikkatli doldurmak gerekiyo bunun sebebi nedir lütfen bilen yardımcı olsun saygılar .

Çevrimdışı ugurkrdg

• Profili Görüntüle
Ynt: benzin dolumu sorun
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2012, 23:03:32 »
benim dizel de doluyor ama blow blow ediyor pompaci depoda hava var falan dedi sülkilasyön yapmıyormuş depo pompa zor çekermis

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Ynt: benzin dolumu sorun
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2012, 22:33:07 »
arkadaşlar belki çok basit bi sorun ama 2dir benzin alırken benzin kusma yaptı aracımda bugun görevliye sordum abi en düşük ayarda dolduruyorum yinede dışarı akıntı yapıyo dedi depo dolumu dedi hatta bende :) nerde o günler dedim bu sorun neden olur başına gelen varmı benzin kapaktan köpürerek yukurı geliyo çok yavaş ve dikkatli doldurmak gerekiyo bunun sebebi nedir lütfen bilen yardımcı olsun saygılar .
Bir forum sitesinde bu durumun depo dibinde biriken pislikten kaynaklandığını okumuştum. isterseniz bi araştırın.kontrol ettirin depoyu