Yorumlarınız için teşekkür ederim.Yanlız arkadaşlar biraz geç kaldınız.
1.4 TSI 122 hp Jetta Highline Manuel aracımın siparişini verdim.Allahın izni ile 20 Nisan’da teslim edilecek.
Dsg şanzımana yabancı değilim.2009 yılında dsg şanzımanlı bir jetta daha kullanmış ve satmıştım.
Geçenlerde test sürüşü yaptım.Yanlız eski dsg ile yenisini kıyaslayınca biraz hayal kırıklığına uğradım.Yeni dsg ilk kalkış anında elektronik gaz sistemi ile beraber en az 1,5 sn kalkışlarda geç tepki vermesi beni çok üzdü.Vites geçişleri harika ama titreme sorunu 2012 revize edilmiş dsg şanzımanlar da üzülerek söylüyorum devam ediyor.Üstelik test aracı daha 4.000 kmde iken.
Bütün bunlara ek birde internete dolaşan yazılar birleşince manuel şanzımana karar verdim.Şanzıman konusu biraz bende hasas çünkü MK4 Golf aracımı 2,5 ay önce şanzıman arızası nedeni ile sattım.Hemde hiç istemediğim halde.
160 HP motora gelince; bende çok istedim.Jetta’yı bu şekilde sipariş geçin dedim.160 HP gelsin dedim.Doğuş otomotiv izin vermiyor dediler.Mecburen 122 hp kullanıcaz.
Neden Golf değilde Jetta derseniz. ?
Golf 2013 yılının başında kasa değiştiriyor.Ama jetta için vw en az 3- 4 yıl bu kasaya dokunmayacak.Çünkü 2011 yılında yeni çıktı.Aralarda ufak tefek makyajlamalar yapsada kasa değişmiş olmayacak.Bu nedenle yeni Jetta yeni tercihimdir.
Tüm yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Sevgiler.