ya bilmiyorum ki bende karşıdan bakınca araca çok hoş duruyo tipi ama şöyle de bi düşünce geliyo aklıma hani böle yolu tutumuyomuş eğreti gidiyomuş gibi bi abimiz alt takımları çok sıkıntılı servisten çıkmazsın dedi. bi diğeri de izmir istanbul gidip geliyorum böyle keyifli araç görmedim diyo . ki bu abimiz opel astra kullanıcısı aynı zamanda. napcaamı şaşırdım.
neyyyy ? 19 mu 20 mi :A mümkün değil aracım çok temiz bnm ya 20 milyara kendim aldım zaten nerden baksan 3milyardan fazla masrafım var jantıydı motor bakımıydı lpgsiydi derken cok masraf ettim 23'den aşağı mümkün değil satmam . daha dogrusu satamam. en azından yaptığım masrafı çıkarsın ya kar peşinde değilim yani
ya zaten hyundai olsun fiat olsn pejo olsun ne marka olursa olsun yani abuk subuk modeller hariç artık yeni nesil araçlar çok güvenlikli mesela geçen hyundai elentra gördüm bi yerde müthiş hoşuma gitti ya .. yanlız linea biraz daha yol tutuşu az gibi geliyo fiorinoya göre çünkü tekerlerinin arası çok dar her an devrilcekmiş gibi duruyor yine fiorinoda öyle bi durum yok oturaklı duruyor. kararsızım kimi iyi diyor. kimi aman bulaşma diyor. tabi bi vw seat gibi tat vermez ama ihtiyaca göre fiyatları çok uygun jeep gibi araba veriyorlar 25 milyara üstelik daha bir yaşında üstelik 30bin km yapmamış daha.. ben hem geniş olsn istiyorum. hem az yaksın istiyorum. hem aile aracı olsun istiyorum. bunları toplaynca fiorino çıkıyo