valla konu eski ama kronik sorunlar bitmiyor sanırım aracın yakışı gidişi keyfi gayet güzel ama bu kronik sıkıntılar strese sokuyor...
bizimkisi 1.9 sdı station... gayet temiz düzgün bir aracım var ... geçenlerde marşa bastım benzin göstergesi sıfır ışık yanıyor Alla Alla dedim akşam parkederken çeyrek depo vardı ulen dedim çektilermi yakıtı... gittim yakıt aldım tık yok... Sonra dedim ibrede sıkıntı var herhalde... km ciye gittim abi mazot tankında kirli mazottan dolayı şamandıra reostası kirleniyor temizlettir tamircine dedi. hemen gittik temizlettik birde baktıkki kabloda kopmuş... velhasıl yaptırdık taktık bastık marşa cillop yola devam
ulen yolda giderken gözüme bişey takılıyor ama konduramıyorum ulen dedim arzalı olan benzin ibresi deilmiydi
devirde çalışmıyor bu sefer haydaaa... hani gözünle görmesen dersinki göstergeyide söktüler kurcalarken devir gitti.. yok arkadaş hız ibresi de titremeye başladı ...
sonra siteye girip bakınca gördümki kronik arızalar sınıfına hoşgeldiiik...
yalnız şöyle birşeyde varki bu araçların beyninin bulundupu yer hiçde sağlıklı bir yer değil...rahatlıkla yıkanırken yada yağmurda su alabilecek bir yerde... birde su tahliyesi yaprak oto çöple tıkandımı eyvah ki ne eyvah... geçenlerde durduk yere arac çalışmıyor haydaaa dedik beyinden dediler ... gittik yaptırdık sıkışmış bişeyler... çocuk açtı içini gösterdi sevgili beynimiz havuz sefası yapmış haberimiz yok
kurulanmayıda unutmuş
sağolsun temizledi güzelce taktı çok şükür halloldu...
Ama devir ve hız sıkıntımız devam ediyor arasıra ... bahsedilen kabloları kontrol edeyim bari bende