Gönderen Konu: Devir göstergesi çıldırdı  (Okunma sayısı 12237 defa)

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Polo 6N Sportline
Ynt: Devir göstergesi çıldırdı
« Yanıtla #14 : 16 Ocak 2012, 14:36:42 »
Valla artık çok takmıyorum ama hangi sensör bunu yapıyor merak ediyorum direk beyinden aldığı söyleniyor beyini açtım kuruydu ama bilmiyorum artık
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

Çevrimdışı west_55

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Ford Focus C-Max TDCİ
« Yanıtla #15 : 16 Ocak 2012, 15:36:17 »
Abi aracın kaloriferini bi süre açık tutarak denesene. Belki bi yerden su almıştır.Kuruyunca düzelir. (Sadece fikir)

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 17 Ocak 2012, 10:50:25 »
Abi aracın kaloriferini bi süre açık tutarak denesene. Belki bi yerden su almıştır.Kuruyunca düzelir. (Sadece fikir)

Abi gün geçtikçe azalıyor dediğin gibi bi yerden su aldı herhalde bakalım zaman geçsin ne oluyor?

Çevrimdışı impossible448

• imkansız diye bir şey yok
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 17 Ocak 2012, 20:26:26 »
Arkadaşlar Polo ile arızalı saatler programımıza hoş geldiniz. Malum polomuzu yakında yakarak tüm sorunlardan kurtulmayı düşünüyoruz. >:(

Şimdide devir sayacı kafayı yedi kendi kendine iniyor çıkıyor 6000 devirlere geliyor motor rolantideyken giderken farketmiyor geliyor. Tüm akşamdan itibaren usta disbritörle uğraşırken oldu ya onda bi nane var ya ben motoru sildim sipreyle ya orda yada yine polo cebimdeki 100 tl ye göz dikti daha önce bu problemi yaşayan varmı arkadaşlar ne yapacağız?

hemen distiribitöre baktır sakın biyeriyle kurcalatma başımdan çok geçti el ile ayarlıyorlar makineye bağlayı vw servi,ste 25 30 liraya falan yapıyolar geçmiş olsun
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2012, 20:33:37 Gönderen: impossible448 »
kendimi adaptasyonu kaçmış boğaz kelebeği gibi hissediyorum :S

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Ocak 2012, 23:41:06 »
hemen distiribitöre baktır sakın biyeriyle kurcalatma başımdan çok geçti el ile ayarlıyorlar makineye bağlayı vw servi,ste 25 30 liraya falan yapıyolar geçmiş olsun

Hocam benin devirde değişme olmuyor elle dediğiniz avans ayarı olsa gerek sizin devirde değişme varmıydı bende sadece ibre oynuyor oda artık çok az yapıyor

Çevrimdışı west_55

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: Ford Focus C-Max TDCİ
« Yanıtla #19 : 17 Ocak 2012, 23:44:39 »
Resul abi bırak devir göstergesini Şekerpınara gel drift yapalım :)

Şirket arabalarıyla akrobasi yapıyoruz   :tamamdir

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 18 Ocak 2012, 08:59:48 »
Resul abi bırak devir göstergesini Şekerpınara gel drift yapalım :)

Şirket arabalarıyla akrobasi yapıyoruz   :tamamdir

Abi şekerpınarda neresi hangi arabaların canına kıyıyosunuz  ;D

Çevrimdışı speedystop

• 6N Uzmanı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2012, 10:27:58 »
Evet Arkadaşlar devir göstergesi şu an için düzelmiş görünüyor sorun sanırım bobinden disbiritöre giden kabloda idi onu söküp şase atlamayacağı bir yerden dolaştırarak taktım şu an için bir sıkıntı yok bilginiz olsun

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2000 polo 1.6 a.c
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2012, 10:41:07 »
geçmiş olsun
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı S H A R K

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 28 Haziran 2014, 10:18:26 »
valla konu eski ama kronik sorunlar bitmiyor sanırım aracın yakışı gidişi keyfi gayet güzel ama bu kronik sıkıntılar strese sokuyor...

bizimkisi 1.9 sdı station... gayet temiz düzgün bir aracım var ... geçenlerde marşa bastım benzin göstergesi sıfır ışık yanıyor Alla Alla dedim akşam parkederken çeyrek depo vardı ulen dedim çektilermi yakıtı... gittim yakıt aldım tık yok... Sonra dedim ibrede sıkıntı var herhalde... km ciye gittim abi mazot tankında kirli mazottan dolayı şamandıra reostası kirleniyor temizlettir tamircine dedi. hemen gittik temizlettik birde baktıkki kabloda kopmuş... velhasıl yaptırdık taktık bastık marşa cillop yola devam :) ulen yolda giderken gözüme bişey takılıyor ama konduramıyorum ulen dedim arzalı olan benzin ibresi deilmiydi :) devirde çalışmıyor bu sefer haydaaa... hani gözünle görmesen dersinki göstergeyide söktüler kurcalarken devir gitti.. yok arkadaş hız ibresi de titremeye başladı ...

sonra siteye girip bakınca gördümki kronik arızalar sınıfına hoşgeldiiik... :)

yalnız şöyle birşeyde varki bu araçların beyninin bulundupu yer hiçde sağlıklı bir yer değil...rahatlıkla yıkanırken yada yağmurda su alabilecek bir yerde... birde su tahliyesi yaprak oto çöple tıkandımı eyvah ki ne eyvah... geçenlerde durduk yere arac çalışmıyor  haydaaa dedik beyinden dediler ... gittik yaptırdık sıkışmış bişeyler... çocuk açtı içini gösterdi sevgili beynimiz havuz sefası yapmış haberimiz yok :) kurulanmayıda unutmuş :) sağolsun temizledi güzelce taktı çok şükür halloldu...

Ama devir ve hız sıkıntımız devam ediyor arasıra ... bahsedilen kabloları kontrol edeyim bari bende :)

Çevrimdışı dirgin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 28 Haziran 2014, 21:48:31 »
güzel hortlatmışsın konuyu  :)
bunlar her arabada olan şeyler sanmayın diğerleri arıza yapmıyor.bizler biraz araçlarımıza düşkün olduğumuz için çok takıntı yapıyoruz.adamın birinde bi araba gördüm önü bitarafa arkası bitarafa gidiyor la ne bu araba dedim ayağımı yerden kessin yeter diyor.bakım yapmıyon mu buna dediğimde ise ne zaman yolda kaldı ozaman tamirciye götürün diyor.gülsem mi ağlasam mı şaştım  :)
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2014, 21:48:50 Gönderen: dirgin »

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 29 Haziran 2014, 11:15:37 »
valla konu eski ama kronik sorunlar bitmiyor sanırım aracın yakışı gidişi keyfi gayet güzel ama bu kronik sıkıntılar strese sokuyor...

bizimkisi 1.9 sdı station... gayet temiz düzgün bir aracım var ... geçenlerde marşa bastım benzin göstergesi sıfır ışık yanıyor Alla Alla dedim akşam parkederken çeyrek depo vardı ulen dedim çektilermi yakıtı... gittim yakıt aldım tık yok... Sonra dedim ibrede sıkıntı var herhalde... km ciye gittim abi mazot tankında kirli mazottan dolayı şamandıra reostası kirleniyor temizlettir tamircine dedi. hemen gittik temizlettik birde baktıkki kabloda kopmuş... velhasıl yaptırdık taktık bastık marşa cillop yola devam :) ulen yolda giderken gözüme bişey takılıyor ama konduramıyorum ulen dedim arzalı olan benzin ibresi deilmiydi :) devirde çalışmıyor bu sefer haydaaa... hani gözünle görmesen dersinki göstergeyide söktüler kurcalarken devir gitti.. yok arkadaş hız ibresi de titremeye başladı ...

sonra siteye girip bakınca gördümki kronik arızalar sınıfına hoşgeldiiik... :)

yalnız şöyle birşeyde varki bu araçların beyninin bulundupu yer hiçde sağlıklı bir yer değil...rahatlıkla yıkanırken yada yağmurda su alabilecek bir yerde... birde su tahliyesi yaprak oto çöple tıkandımı eyvah ki ne eyvah... geçenlerde durduk yere arac çalışmıyor  haydaaa dedik beyinden dediler ... gittik yaptırdık sıkışmış bişeyler... çocuk açtı içini gösterdi sevgili beynimiz havuz sefası yapmış haberimiz yok :) kurulanmayıda unutmuş :) sağolsun temizledi güzelce taktı çok şükür halloldu...

Ama devir ve hız sıkıntımız devam ediyor arasıra ... bahsedilen kabloları kontrol edeyim bari bende :)
geçmiş olsun diyelim başka bişey gelmiyor elden umarım kolayca halledersiniz...
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı KAAN60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 29 Haziran 2014, 11:16:32 »
güzel hortlatmışsın konuyu  :)
bunlar her arabada olan şeyler sanmayın diğerleri arıza yapmıyor.bizler biraz araçlarımıza düşkün olduğumuz için çok takıntı yapıyoruz.adamın birinde bi araba gördüm önü bitarafa arkası bitarafa gidiyor la ne bu araba dedim ayağımı yerden kessin yeter diyor.bakım yapmıyon mu buna dediğimde ise ne zaman yolda kaldı ozaman tamirciye götürün diyor.gülsem mi ağlasam mı şaştım  :)

aynen katılıyorum sakınan göz ve çöp ilişkisi...
_-OĞLUM ve POLOM-_

Çevrimdışı kerem0537

• Kazasız Belasız...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk5 1.4Tsi GT 170Hp 240Nm Tork...
« Yanıtla #27 : 29 Haziran 2014, 15:25:14 »
güzel hortlatmışsın konuyu  :)
bunlar her arabada olan şeyler sanmayın diğerleri arıza yapmıyor.bizler biraz araçlarımıza düşkün olduğumuz için çok takıntı yapıyoruz.adamın birinde bi araba gördüm önü bitarafa arkası bitarafa gidiyor la ne bu araba dedim ayağımı yerden kessin yeter diyor.bakım yapmıyon mu buna dediğimde ise ne zaman yolda kaldı ozaman tamirciye götürün diyor.gülsem mi ağlasam mı şaştım  :)

arkdaşın egsoz kopmuş halen öyle sürüyor arabayı :) biz toz konsa temizliyoruz o yüzden en ufak şeyde sıkıntı yapıyoruz. sallamasak bişey olmayacak belkide  :)
Shadow...