yaa ben gece denedim burdan ama önce bi önizleme yapdım orda cıkmayınca başka bişi yapılıyor sandım senide yordum kardeşim kusuruma bakma nolur ama yardımın için teşekkr ederim tekrar... bende bi foto yu koyayım bari
Ooo, Tuna abi. Nerelerdesin sen
firestarter akşam halledicem artık bu arada ismin nedir deniz ben ? bu arada arabada ekstra bişi yok yeni alındı zaten aşşa yukarı 3 ay olduu görünce buda ne bea demeyin
sen varya sen..sende şeytan tüyü var
Adım İbrahim, memnun oldum. Aracında ekstra birşeyler olması önemli değil, sende ekstra birşeyler olsun yeter. İyi niyet, dostluk, anlayış, vs... Burda bunlar önemli caan
quote author=fay78 link=topic=2689.msg28186#msg28186 date=1189493290]Ne iş hiç benden bahsedilmemiş...Acaip bozuldum haaa...aha dedem gelmıs hurmetler efendım nasılsın.. denız aramıza hosgeldın olum burda benden daha ıı ınsanlarla tanısıcan [
ibo bensiz yapıyon bak kötü olcak ama
ıbo bu arada musaıt olunca su go kartla konussana sızın ordakılerle fıat al bulusma ıcın fıyat fılan bakalım ne kadara patlıcak
Niye be Tuna abi
İbrahim tarif edende sorun olmasın, zaten yan yolu yeni yaptılar çok karışık oldu hala yol yapımları falan,yıllardır bildiğin yeri tanıyamazsın düşün artık.
Bir sonrakine kesin geliyorsun, gelmezsen ben gelip evden alırım seni