Arkadaşlar farklı konu başlıkları altında konu ilerlediği için bu şekilde bir duyuru yapmayı uygun gördüm. R32 spoiler siparişini ve yanında yan marşpier ile arka tamponunun siparişini verdim. Bir aksilik olmaz ise ürünler Şubat ayında daha önce söz verdiğim gibi elimizde olacak. Ancak özellikle yan marşpiyer ve arka tamponu kısıtlı sayıda istedim.Yurt dışında dolar artışından meydana gelen hammadde ve işçilik malşiyetleri oradaki fiyatları arttırdığı gibi Türkiye'de gümrük vergilerinin arttırılması ve yine 1.90 TL civarında seyreden dolar kuru bizim maliyetlerimizi arttırdı. Bu nedenle yan marşpiyerin fiyatı aşağı yukarı 400 ile 600,arka tampon ise 550 ile 750 TL aralığında bir fiyat olacak. Arka spoiler için 150 TL'lik fiyatı korumaya çalışıyorum belki 10-20 lira fazla olabilir. Bununla birlikte komple kiti almak isteyen olursa komple kiite ayrı bir fiyat çıkartacam. Ürün adetleri; arka spoilerden 30, fiyatlarından dolayı arka tampon ve yan marşpiyerlerden sadece 5'er tane gelecek. Yani 5 takım body kitimiz olacak. Bunun 1 takımını ben kendime ayırıyorum,diğer bir takımıda başka bir arkadaşımız rezerve etti son 3 takım body kit kalıyor bu nedenle ciddi bir şekilde bu body kitten almak isteyen olursa önceden bana haber verip rezerv ettirebilir. Bunun yanında Golf Mk5 için ABT spoilerde gelecek.
İlerleyen dönemde ise Polo 6R sis takımı (sis farı ve kapakları ile birlikte),Golf 4 ledli gündüz farı,Golf Mk6 R20 body kiti getirtmek için çabalarım sürüyor