Gönderen Konu: tek kapı, benzinli 3.5 milyara golf aramak mantıklımı ?(satılık aranıyor)  (Okunma sayısı 25427 defa)

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
haklısınız arkadaşlar şuan bi 124 toplayıp okulun sonuna doğru 5 milyar civarm oldğnda mk1 e geçmek daha mantıklı
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
haklısınız arkadaşlar şuan bi 124 toplayıp okulun sonuna doğru 5 milyar civarm oldğnda mk1 e geçmek daha mantıklı
eğer tamirci esnafını zengin etmek istiyorsan mk1 al sana otomotiv konusunda bayağı tecrübe katar ama kısıtlı bütçemle
seyahat etmek istiyorum fazla da sanayi esnafıyla muhattap olmak istemiyorum diye düşünüyorsan işe lada samara  ile başlamanı tavsiye
ederim çevremde insanlar var kısıtlı bütçelerle lada samara kullanıyorlar çokda memnunlar iyi bir mk 1 için en az 10.000 tl olacak ha birde
sanayide çevren  :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Yok yav abdullah bukadar karamsar yaklaşma. 4-5 bin e alınıp binilecek ve 3-4 yıl arkana baktırmayacak mk1 çok.. LADA da iyidir ama oda her araç gibi gene sanayiye girmek zorunda inan bana mk1 den daha fazla giriyorlar :D arkadaşımda var lada aldığından beri yaptığı masrafları hesapladık 3 tane daha lada alıyor :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
lada bir vw gibi değil bunu kabul ediyorum ama yedek parça fiyatları uygun ve bulunabiliyor erşan hocam senin benim vb.adamların elinde
bir mk 1 3-4 yıldan ziyade 30 yılda yürür gider eğer acemi ellerde ustası bulunmazsa adamı verem eder bu arabalar eskidi artık sanayide 'de
ahlaklı adam bulabilmek inanın çok zor ben bu yüzden vazgeçtim mk 2 den  :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
Evet parça konusunda lada dediğin gibi çok ucuz bulunuyor ve ucuz işçiliklerle biniliyor. mk1 dede parça konusu çok sıkıntı değil ama ucuz işçiliği kaldırmıyor burası doğru. Kasada yapılan dandik işler kendini çok belli ediyor o yüzden işin ehli ustalara götrümek ve düzgün iş içinde biraz fazla para harcamak gerekiyor..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
Evet parça konusunda lada dediğin gibi çok ucuz bulunuyor ve ucuz işçiliklerle biniliyor. mk1 dede parça konusu çok sıkıntı değil ama ucuz işçiliği kaldırmıyor burası doğru. Kasada yapılan dandik işler kendini çok belli ediyor o yüzden işin ehli ustalara götrümek ve düzgün iş içinde biraz fazla para harcamak gerekiyor..
+1453
azcık konununun dışına çıkacağım ama beyaz güvercini niye uçurdun ha birde yeni arabanı fotolayıp tanıtsana avatara baka baka kör olduk :)
golf 4 1,8 Highline

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
 :) Beyaz güvercin kafamı çok şişirdi, allah yukarda hiç masraf çıkarmadı tam binilecek araç ama ben dizelin yoldaki sesine alışamadım o yüzden sattım benzinliye döndüm.  Bu araçta yavaş yavaş şekil değiştiriyor ama havalar çok soğuk - derecelerde el pek deymiyor ama ifak bir resim koyayım konu sonra..

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
Söylediğin fiyata aaba mantıklı gelmiyor hiç. Derli toplu bir mk1 işini görür.Ama çok ararsın.Bende benimkini satttım . ama yakında bu siteye çok farklı bir giriş yapabilir. ŞİMDİDEN söylemesi. Çünkü hastasına gitti bizim kırmızı.

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
belki bende hastasıyım diye 3.5 a veren olur :)
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı midbar

• KIRMIZIM MK1
    • Profili Görüntüle
belki bende hastasıyım diye 3.5 a veren olur :)
3.5 luk arabayı sana ancak kurtulmak için verirler.O    3,5  luğa 1.5 ta o harcamıştır araba hala 3.5 tur.  ;D ;D ;D

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
doğrudur abi =)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2012, 22:09:25 Gönderen: theblade »
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı theblade

• Profili Görüntüle
peugeot 206,golf mk2

Çevrimdışı Han

• Her Şey Golf Mk1 ve Dostluk İçin.
    • Profili Görüntüle
Yapılan işçilik bence olmamış :( tarkan - sabret şarkısı sana ve senden mk1 e gelsin acele etme dostum.
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Şey Golf Mk1 İçin